0-31-1 benim rulet sayıları her zaman bunşara basarımKanka peşimi bıraksa su illet keske 😄Ekli dosyayı görüntüle 302840
0-31-1 benim rulet sayıları her zaman bunşara basarımKanka peşimi bıraksa su illet keske 😄Ekli dosyayı görüntüle 302840
Satın alma boş iş dostum yüksek betten farmla en güzeli 30-50 tur yüksekten farmla gelirse.gelir param gitmesin diye oynarsak kesin gidiyor çünkü yüksek bet en iyisiSorma valla öyle slota alıştım sın zamanlarda iflahımı belledi resmen 100-200 TL satın alım yaparken elim titrerdi geçen 4 K lık satın aldım yani akıl işi değil verdiği para 4 K Ya yanlış hatırlamıyorsam 300 TL ydi sonra zaten bunalıma girdim 0
Aynen zaten birdaha yapamam denk gelmez Ya o paralar zor yani 0 ım zaten artıkSatın alma boş iş dostum yüksek betten farmla en güzeli 30-50 tur yüksekten farmla gelirse.gelir param gitmesin diye oynarsak kesin gidiyor çünkü yüksek bet en iyisi
Vekaleten beni bıraktı dost@Enişte nerdesin sen ya
Tetikteyiz
Sıradaki kankan benim dost yanlış sularda geziyorsun
Dost bayan resmi olmamış ya yakışmamış sana köy oradan taş fırın erkeği alem erkek görsunTetikteyiz
Senin nick hep bu muydu değişti mi kim kimdir bilemiyorum 😄😄Sıradaki kankan benim dost yanlış sularda geziyorsun![]()
Geçmiş olsun dost hosgeldinBizde burdayız saygılar
Federal42 benSenin nick hep bu muydu değişti mi kim kimdir bilemiyorum 😄😄
Sağol dostGeçmiş olsun dost hosgeldin
Tamamdır dost 👍👍Federal42 ben
Sorma ya nick değişme işi hiç olmadı herkesle yeniden tanışıyoruzTamamdır dost 👍👍
Sevdim bu kızı fedo baktikca enerjim artıyorDost bayan resmi olmamış ya yakışmamış sana köy oradan taş fırın erkeği alem erkek görsun![]()
Allah sana nasip etsin dost resmi alalimda yüz tanıma sistemine koyalım yengemizdir bu saatten sonraSevdim bu kızı fedo baktikca enerjim artıyor