- 10,963
- 2,043
- 113
Olmadı malesef
Yok dostum modumuz müsait değilmiş suan@erantgil reis senin çekilmiş oldumu
Hadi Ya tühYok dostum modumuz müsait değilmiş suan
1-2saate yaparım diyor parayı yemezsek dağıtım yaparz
Karekter meselesi dostum söz vermek g vermeye benzemiyorHadi Ya tühyem yeme ben geçen çıktım çekilişte ama @mytical91 bu karaktersiz adi herif mtf istedi attım sonra forumdan kaybıldu. Adi insan ilk defa çıkmışım etkinlikte onu da atmadı kaçtı gitti
Haklısın ağa aynenKarekter meselesi dostum söz vermek g vermeye benzemiyor
Bende bu sebepten admini darladim Dm den veremezsem sıkıntı olur benim için anında görüntü olması lazim
Sen yine çıkmış sın bize hiç çıkmadı 🤣Hadi Ya tühyem yeme ben geçen çıktım çekilişte ama @mytical91 bu karaktersiz adi herif mtf istedi attım sonra forumdan kaybıldu. Adi insan ilk defa çıkmışım etkinlikte onu da atmadı kaçtı gitti
Hemen muhafaza altına alalım güvenin adresi omerbank hizmetinizdeYok dostum modumuz müsait değilmiş suan
Doğru bende senin gibiyim aga o an dağıtmazsam gidiyor para o yüzden çekiliş yapmıyorum ben baktım kim takip etmiş se atıyorum kimsenin gönlü kalmıyor azmine bağlı kalınca sımıntı oluyorKarekter meselesi dostum söz vermek g vermeye benzemiyor
Bende bu sebepten admini darladim Dm den veremezsem sıkıntı olur benim için anında görüntü olması lazim
E ama aga çıkıp almamak daha kötü değil mi ümitlendim kuoın bile hazırladım o gece bekledim ama 😂babayı aldıkSen yine çıkmış sın bize hiç çıkmadı 🤣
Gönder yeddi emin de dursunYok dostum modumuz müsait değilmiş suan
100 de bize çıktı gelmedi teneke hep bize denk gelir zaten 🙂Hadi Ya tühyem yeme ben geçen çıktım çekilişte ama @mytical91 bu karaktersiz adi herif mtf istedi attım sonra forumdan kaybıldu. Adi insan ilk defa çıkmışım etkinlikte onu da atmadı kaçtı gitti
O mantık bendede var o yüzden cekilis değil takip edene vermej daha mantıklı ve anlıkKarekter meselesi dostum söz vermek g vermeye benzemiyor
Yok bu saatten sonra çekiliş işi bitti atarım kafama göre 3 kişiye olur biterDoğru bende senin gibiyim aga o an dağıtmazsam gidiyor para o yüzden çekiliş yapmıyorum ben baktım kim takip etmiş se atıyorum kimsenin gönlü kalmıyor azmine bağlı kalınca sımıntı oluyorhep aynıyız

He valla aga aynı adamdan yedik birde darbeyi 😂gahpe100 de bize çıktı gelmedi teneke hep bize denk gelir zaten 🙂
Oda onun karaktersizliği para bitince uğrar buralara merak etmeE ama aga çıkıp almamak daha kötü değil mi ümitlendim kuoın bile hazırladım o gece bekledim ama 😂babayı aldık