- 34,546
- 19,154
- 113
Bol şans kanksGelirse devam ederizEkli dosyayı görüntüle 300801
YaaağniParamızı çekeriz dost devam etmeyelim ben çekilmek istiyorum
Bol şanslarGelirse devam ederizEkli dosyayı görüntüle 300801
180 lirayı napcaz awParamızı çekeriz dost devam etmeyelim ben çekilmek istiyorum
Para paradır reis şu zamanda 😂180 lirayı napcaz aw
En az 500 yatiyodur orda dost senin gözler gece görmez bilirim180 lirayı napcaz aw
Yatana kadar devamParamızı çekeriz dost devam etmeyelim ben çekilmek istiyorum
DimiYatana kadar devam
Manu ilk yari 2 atar utrect ilk yari 2 atar feyemord ilk yari 2 atar dedim dk 10 hepsi 1-0 kuponu bozcam bekliyom ki biri daha atsın çok erken geldi dk 45 manu 2 dk 45+3 feyenord 2 utrecht attı iptal oldu ne bozabildik ne kupon tuttu 50 ye 2k para veriyodu ne biçim iş bu anlamiyomYatana kadar devam
Şans yok sansManu ilk yari 2 atar utrect ilk yari 2 atar feyemord ilk yari 2 atar dedim dk 10 hepsi 1-0 kuponu bozcam bekliyom ki biri daha atsın çok erken geldi dk 45 manu 2 dk 45+3 feyenord 2 utrecht attı iptal oldu ne bozabildik ne kupon tuttu 50 ye 2k para veriyodu ne biçim iş bu anlamiyom
Azer bülbül dinle dayı açılırsınManu ilk yari 2 atar utrect ilk yari 2 atar feyemord ilk yari 2 atar dedim dk 10 hepsi 1-0 kuponu bozcam bekliyom ki biri daha atsın çok erken geldi dk 45 manu 2 dk 45+3 feyenord 2 utrecht attı iptal oldu ne bozabildik ne kupon tuttu 50 ye 2k para veriyodu ne biçim iş bu anlamiyom
Yav birimi atmaz arkadaş utrecht attı dk 37 de oda iptal oldu kalan 45 te geldi ice-hokeyim böyle sansaŞans yok sans
Bol şanslar dostGelirse devam ederizEkli dosyayı görüntüle 300801
At bakalım bı azarAzer bülbül dinle dayı açılırsın
Bizi ancak Ömer kurtarır dost en büyük o 😂😂Yav birimi atmaz arkadaş utrecht attı dk 37 de oda iptal oldu kalan 45 te geldi ice-hokeyim böyle sansa
180 gelse nolur baskette katlanmaz o para herkes üst veriyo maçlara düz mantikBizi ancak Ömer kurtarır dost en büyük o 😂😂