Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Jumbobet 500 TL Deneme Bonusu ( 100 TL Yatırım Şartlı)

bdemir255

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
82
21
8
Dostum Vallahi ödeme yaparlarsa yazacağım zaten buraya da ondan ben az önce Bak yukarıda yazdım zaten benim dışımda çekim yapmayı deneyen var mı diye ödeme alan var mı diye Dümen mi yapıyorlar diye de bakalım bekle diyorlar işte

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
319
157
43
Dostum Vallahi ödeme yaparlarsa yazacağım zaten buraya da ondan ben az önce Bak yukarıda yazdım zaten benim dışımda çekim yapmayı deneyen var mı diye ödeme alan var mı diye Dümen mi yapıyorlar diye de bakalım bekle diyorlar işte

tmm ustadım saol

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
734
282
63
Bütün bilgileri canlıya verdik kimlik ve selfie istiyor Tokatçı bu site dikkat

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,019
1,761
113
Zor bela 5 k yaptm 100 lira buldum zor bela yatırdım yatırıma kadar çoktu o çocuğu site bunların kanını ..... Ben adıma kayıtlı fatura bugünün yazılı tarihi selfie kimlik ön arka fotoğrafı istediler okadar deli oldumki o çocuklarına malafatın resmini çektim attm Tokatci sote

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,021
376
83
Salonu da balkona katalımmı

ceset94

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
198
61
28
250 fsden 839 tl kazandım ama oyun oynanmıyor opss çık veya devam rt diyor . Sorduğumda güncelleme var diyor belirlikli aralıklarla bakın diyor

Stbygul

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
96
28
18
Zor bela 5 k yaptm 100 lira buldum zor bela yatırdım yatırıma kadar çoktu o çocuğu site bunların kanını ..... Ben adıma kayıtlı fatura bugünün yazılı tarihi selfie kimlik ön arka fotoğrafı istediler okadar deli oldumki o çocuklarına malafatın resmini çektim attm Tokatci sote
Çekim verdim bakalım

Ekli dosyalar