- 23,336
- 21,779
- 113
Geldi gec düşüyordur dostumSite israrla korneri 1 geriden sayıyor yarım saattir demin 11 di şu son faulden sonra 12 olarak güncellendi umarım bi serefsizlik dönmez
Geldi gec düşüyordur dostumSite israrla korneri 1 geriden sayıyor yarım saattir demin 11 di şu son faulden sonra 12 olarak güncellendi umarım bi serefsizlik dönmez
Nesine 14 diyorSite israrla korneri 1 geriden sayıyor yarım saattir demin 11 di şu son faulden sonra 12 olarak güncellendi umarım bi serefsizlik dönmez
Iyı geceler kesene bereketBeyler takip için teşekkür ederim gönül ister ki hepinize ulasayim ama bu kadar geliyor elden @ferdikadıoğlu dm' den yazar mısın dostum en başından beri konuda olan arkadaşlarda bı daha ki seferde aklimda, öncelik onların, herkese iyi geceler
Faturam kapanmış sabahtan beri soğukta kapıya çıkmış yan binanın wifiye bağlanmış maç takip ediyorum daha şimdi odaya gectimde cama çıktım camdan yaziyorum insan bi roll desteği çıkar 😂😂😂Beyler takip için teşekkür ederim gönül ister ki hepinize ulasayim ama bu kadar geliyor elden @ferdikadıoğlu dm' den yazar mısın dostum en başından beri konuda olan arkadaşlarda bı daha ki seferde aklimda, öncelik onların, herkese iyi geceler
öteki role Gelme FerdiBeyler takip için teşekkür ederim gönül ister ki hepinize ulasayim ama bu kadar geliyor elden @ferdikadıoğlu dm' den yazar mısın dostum en başından beri konuda olan arkadaşlarda bı daha ki seferde aklimda, öncelik onların, herkese iyi geceler
Haksız mıyım Metin buradan aldığı öteki rol benim gelirdi Bir de seninIyı geceler kesene bereket
Bosver erhan ayarlarHaksız mıyım Metin buradan aldığı öteki rol benim gelirdi Bir de senin
Sağol kralTebrikler kazancın daim olsun
Tebrikler dost
Teşekkürler reisimTebrikler dost