- 93
- 46
- 18
ben çektim kankaÇekim geliyor mu kanka kasa 2 k
ben çektim kankaÇekim geliyor mu kanka kasa 2 k
SS atarmisinben çektim kanka
Kral şimdi bakiye düzenlemeye filan gerek varmı direk 250 yatırıyorum 250 çevirip 500 çekim dimiArkadaşlar tarafıma mail geldi resime aldanmayın canlı desteğe bağlanmanıza gerek yok ben bağlandım promosyon kısmına yazın dedi vericegim linkten üye olun promosyon kısmına yazın yeterli
Canlı destek 2₺bet 100frespin dedi ama oyunda 4₺ bet 100frespin oynattı yani 400₺ veriyor diyebilirim
Gates Süper scatter oyununda geçerli
1000₺ yap 250tl yatır 250₺ çevir 500 çek ben çektim denemek isteyen varsa denesin denemek istemeyen boş boş konuşmasın konu da link yasak mı bilmiyorum o yüzden resmini aticam link orda yazıyor
aynen kankaKral şimdi bakiye düzenlemeye filan gerek varmı direk 250 yatırıyorum 250 çevirip 500 çekim dimi
Çekim verdim bakalimbitmiştir o zaman
Şaka mı buben çektim kanka
Eyvallah reis eline sağlıkbitmiştir o zaman
Neden o kadar red yediEyvallah reis eline sağlık
Deneme bonuslarini genelde havale ile çektiriyor siteler havale ile çekmesini istemiştirNeden o kadar red yedi
Havele ile çekim yapmam lazımmış ben iki saattir görmedim havale yazısını sonunda jeton düştü 😁Neden o kadar red yedi
Kısa zamanda ödüyormuş yatırayım da eve dönene kadar yatsın çekeyim yoksa sabaha kadar kaybederimHavele ile çekim yapmam lazımmış ben iki saattir görmedim havale yazısını sonunda jeton düştü 😁