Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu jokerbet 100 Freespin Kodu (Yatırımlı)

Muratx04

Marjinal ✨
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
374
137
43
Bitik mi

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
791
298
63
Arkadaşlar tarafıma mail geldi resime aldanmayın canlı desteğe bağlanmanıza gerek yok ben bağlandım promosyon kısmına yazın dedi vericegim linkten üye olun promosyon kısmına yazın yeterli

Canlı destek 2₺bet 100frespin dedi ama oyunda 4₺ bet 100frespin oynattı yani 400₺ veriyor diyebilirim
Gates Süper scatter oyununda geçerli

1000₺ yap 250tl yatır 250₺ çevir 500 çek ben çektim denemek isteyen varsa denesin denemek istemeyen boş boş konuşmasın konu da link yasak mı bilmiyorum o yüzden resmini aticam link orda yazıyor
Kral şimdi bakiye düzenlemeye filan gerek varmı direk 250 yatırıyorum 250 çevirip 500 çekim dimi

soypatates

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,847
758
113
akıllanmışlar geçen de 100 fs mail ile davette vardı buranın girdim 15 kuruştan 100 spin eklenmiş deneme bonusu olarak dalga geçer gibi

emrsnmz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,279
556
113
Havele ile çekim yapmam lazımmış ben iki saattir görmedim havale yazısını sonunda jeton düştü 😁
Kısa zamanda ödüyormuş yatırayım da eve dönene kadar yatsın çekeyim yoksa sabaha kadar kaybederim