Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu jokerbet 100 Freespin Kodu (Yatırımlı)

Memosego06

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
93
46
18
Arkadaşlar tarafıma mail geldi resime aldanmayın canlı desteğe bağlanmanıza gerek yok ben bağlandım promosyon kısmına yazın dedi vericegim linkten üye olun promosyon kısmına yazın yeterli

Canlı destek 2₺bet 100frespin dedi ama oyunda 4₺ bet 100frespin oynattı yani 400₺ veriyor diyebilirim
Gates Süper scatter oyununda geçerli

1000₺ yap 250tl yatır 250₺ çevir 500 çek ben çektim denemek isteyen varsa denesin denemek istemeyen boş boş konuşmasın konu da link yasak mı bilmiyorum o yüzden resmini aticam link orda yazıyor

Ekli dosyalar

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
Arkadaşlar tarafıma mail geldi resime aldanmayın canlı desteğe bağlanmanıza gerek yok ben bağlandım promosyon kısmına yazın dedi vericegim linkten üye olun promosyon kısmına yazın yeterli

Canlı destek 2₺bet 100frespin dedi ama oyunda 4₺ bet 100frespin oynattı yani 400₺ veriyor diyebilirim

1000₺ yap 250tl yatır 250₺ çevir 500 çek ben çektim denemek isteyen varsa denesin denemek istemeyen boş boş konuşmasın konu da link yasak mı bilmiyorum o yüzden resmini aticam link orda yazıyor
Link

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
372
139
43

Kardeş bende yaptım çekim için yardımcı olabilir misiniz

Memosego06

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
93
46
18
Kardeş bende yaptım çekim için yardımcı olabilir misiniz
reis desteğe yaz 250tl yatırım yapicam diye ordan veriyor ibani gönderdikten sonra yatırım talebi veriyosun 2 3 dk içinde düşüyor sonra yatırdığın 250tlyi çevir sonra çekim talebi ver

Pepule065

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
131
78
28
reis desteğe yaz 250tl yatırım yapicam diye ordan veriyor ibani gönderdikten sonra yatırım talebi veriyosun 2 3 dk içinde düşüyor sonra yatırdığın 250tlyi çevir sonra çekim talebi ver
Freespin kazancı yine aynı oyunda mı geçerli farklı oyun oynayabilir miyiz

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
788
297
63

Çıkan kazanç nerde geçerli