Yatırdım nasıl katılmam lazım
Ekli dosyalar
-
778.4 KB Görüntüleme: 149
Canli desteğe baglanacanYatırdım nasıl katılmam lazım
Ne soylicem yardımcı olun gercekten çıkarsa yardımcı olcam sizeCanli desteğe baglanacan
5k yatırıma bakiyeyi kullanmadan 1k bonus talep ediyorum dicen.Ne soylicem yardımcı olun gercekten çıkarsa yardımcı olcam size
Canlı desteğe bağlanma gerek yokki. Telegram hesaplarına katildiysan onlar saati gelince otomatik telegram adlariyla seçiyor. Eğer çıkarsan premium kazandınız diye telegramdan mesaj geliyor. Sonra jojo adminine yazıyorsunNe soylicem yardımcı olun gercekten çıkarsa yardımcı olcam size
kanka telegram üzerinden mesaj geliyor sana telegramdan ekran görüntüsünü telegarm jojo hesabına gönderiyon ekliyorlar sanaNe soylicem yardımcı olun gercekten çıkarsa yardımcı olcam size
Anladım kanka simdi katıldım sorun olmaz demikanka telegram üzerinden mesaj geliyor sana telegramdan ekran görüntüsünü telegarm jojo hesabına gönderiyon ekliyorlar sana
olmaz telegramdan takip et yeterSimdi katılım yaptım sorun olurmu
Oyle birsey yok galibabu arada o yatırdıgın 1k ile çevrim yapman lazım çekiliş saatinden önce
Valla 1 k atcam sana dost cıkarsaolmaz telegramdan takip et yeter
var knk yatırdıgın parayı slotta 1x çevirmen lazım aviatorde sayılmıyorOyle birsey yok galiba
1x çevir sot oyunlarında ve saat 23.00ı bekle çıkar sana eminimValla 1 k atcam sana dost cıkarsa
Sorcam simdivar knk yatırdıgın parayı slotta 1x çevirmen lazım aviatorde sayılmıyor![]()
Umarım ckkarValla 1 k atcam sana dost cıkarsa
bana yaz basket roll yapakAynen cevrim istiyor 3 mac verin bakalım maclar tutarsa 2 vev3 kisiye ulascam