sen onları bulucaksınSelamın aleyküm arkadaşlar kusura bakmayın konu açmak zorunda kaldım çekiliş için kazanırsam bu jojobet beni nasıl bulcak jojobet telegram kullanıcı adımı bilmiyor benim anlamadığım için size sormak istedim
Premium mesaj geliyor sana kankaSelamın aleyküm arkadaşlar kusura bakmayın konu açmak zorunda kaldım çekiliş için kazanırsam bu jojobet beni nasıl bulcak jojobet telegram kullanıcı adımı bilmiyor benim anlamadığım için size sormak istedim
Nasıl bulcam bulduğum zaman ne soylicem bilgi verirmisin dost rica ediyorumsen onları bulucaksın
hesabına otomatik premium tanımlanıyor,Selamın aleyküm arkadaşlar kusura bakmayın konu açmak zorunda kaldım çekiliş için kazanırsam bu jojobet beni nasıl bulcak jojobet telegram kullanıcı adımı bilmiyor benim anlamadığım için size sormak istedim
Nasıl gelicek jojobet benim telegram adresimi bilmiyor kiPremium mesaj geliyor sana kanka
Otomatik premium nereye gelcek dost site içi bildiriminemihesabına otomatik premium tanımlanıyor,
sonra onların hesabına mesaj atıyorsun çekilişi ben kazandım bildirim aldım diye..
kazanırsan mutlaka haberin olur yani
2 gün kaldı sormak istedim dostDaha kazanmadan kullanıcı adı derdine düşmüş 😄
Bi Kazan gerisi hallolur reis sıkma canını gece gece
Telegram premium çekilişi başlatıyo jojo kazanan hesaplara premium kazandın mesajı gidiyo ordan ekliyolarOtomatik premium nereye gelcek dost site içi bildiriminemi
Site ici hiçbir şey olmuyor. Her şey telegramdan2 gün kaldı sormak istedim dost
Elbet kazancaz yardımcı olana hediyesini vericem az da olsaKazanınca gel söz anlatıcam
Tamam dost onu anladım jojobet benim telegram adresimi nerden bulcakTelegram premium çekilişi başlatıyo jojo kazanan hesaplara premium kazandın mesajı gidiyo ordan ekliyolar
Onların telegram kanalına üyesin ha hani. Otomatik olarak kullanıcı adını biliyorlar,ki sistem beliriyor Kanal üyeleri arasından.Tamam dost onu anladım jojobet benim telegram adresimi nerden bulcak
hocam jojo sana yazmıcak kazananlar açıklandığında zaten ekleme için açıklama mesajı veriyo burdan yazın diyo telegram kanalında zaten kazandığında telegram premium üyeliği dağıtılyo kazananlara ordan haberin oluyoTamam dost onu anladım jojobet benim telegram adresimi nerden bulcak
Sen hele bir kazan, forumdaki herkes senin adina ulasmaya calisir merak etme.Selamın aleyküm arkadaşlar kusura bakmayın konu açmak zorunda kaldım çekiliş için kazanırsam bu jojobet beni nasıl bulcak jojobet telegram kullanıcı adımı bilmiyor benim anlamadığım için size sormak istedim
Benim yatırımım var sen aktar benim hesaba 50k gerisini hallederiz ( yeryüzünden silindi)Sen hele bir kazan, forumdaki herkes senin adina ulasmaya calisir merak etme.