Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Jojobet Çekiliş Hakkında

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,330
3,422
113
Selamın aleyküm arkadaşlar kusura bakmayın konu açmak zorunda kaldım çekiliş için kazanırsam bu jojobet beni nasıl bulcak jojobet telegram kullanıcı adımı bilmiyor benim anlamadığım için size sormak istedim

nck1967

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,090
420
83
Selamın aleyküm arkadaşlar kusura bakmayın konu açmak zorunda kaldım çekiliş için kazanırsam bu jojobet beni nasıl bulcak jojobet telegram kullanıcı adımı bilmiyor benim anlamadığım için size sormak istedim
sen onları bulucaksın

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,516
1,491
113
hesabına otomatik premium tanımlanıyor,
sonra onların hesabına mesaj atıyorsun çekilişi ben kazandım bildirim aldım diye..

kazanırsan mutlaka haberin olur yani

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,438
1,696
113
Tamam dost onu anladım jojobet benim telegram adresimi nerden bulcak
hocam jojo sana yazmıcak kazananlar açıklandığında zaten ekleme için açıklama mesajı veriyo burdan yazın diyo telegram kanalında zaten kazandığında telegram premium üyeliği dağıtılyo kazananlara ordan haberin oluyo

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,759
5,028
113
Sen hele bir kazan, forumdaki herkes senin adina ulasmaya calisir merak etme.