- 6,307
- 1,774
- 113
Eklemediler daha 4 e kadar bekliyelim yaticam sonraKanka ne oldu bu JoJo paraya mi çöktü basalım canliyi
Eklemediler daha 4 e kadar bekliyelim yaticam sonraKanka ne oldu bu JoJo paraya mi çöktü basalım canliyi
gönder paramı cabukKesene bereket dost sayende kazandik
Jojo da bozmuşEklemediler daha 4 e kadar bekliyelim yaticam sonra
en geç yarın demişlerJojo da bozmuş
Tebrikler Sana mı çıktıdostlar bu ödülü nerden alacağız iletişime geçilecektir diyor şartı vesaire var mı bunun? dağıtım yapacağım
Sana özel mesaj geldi mi,Ödül içim biz mi ulaşıyoruz dm den onlar mı ulaşacak
Yaz onlaraÖdül içim biz mi ulaşıyoruz dm den onlar mı ulaşacak
Yazmak için premium olmak gerekiyorYaz onlara
Ciktiysa buraya kullanıcı adıni yazcaksinÖdül içim biz mi ulaşıyoruz dm den onlar mı ulaşacak
Premium hesabım yokk nasıl yapıcazCiktiysa buraya kullanıcı adıni yazcaksin
Sen yazıyosun telegramdan ödül kazandınız mesajı geldiyseÖdül içim biz mi ulaşıyoruz dm den onlar mı ulaşacak
O zaman çıkmamış sana bişeyPremium hesabım yokk nasıl yapıcaz
Sana çıkmamışPremium hesabım yokk nasıl yapıcaz
Bu sadece premium olanlarani cikiyorSana çıkmamış
Herkese çıkabiliyor,çıkan premium da Kazanmis oluyorBu sadece premium olanlarani cikiyor
Eleman mesaj geldi bana diyorsa o yüzden sordum,herkesemi atıyorlar mesajıHerkese çıkabiliyor,çıkan premium da Kazanmis oluyor
Sana özel mesaj geliyor, ödül kazandınız diyeEleman mesaj geldi bana diyorsa o yüzden sordum,herkesemi atıyorlar mesajı
O jojonun paylaşımına çıktı sanmıştır ödül mesajı alanlar jojodesteğe yazsın paylaşımınıEleman mesaj geldi bana diyorsa o yüzden sordum,herkesemi atıyorlar mesajı