- 35,321
- 26,170
- 113
Kanka ne oldu bu JoJo paraya mi çöktü basalım canliyiHahdhah ismimi duydum
Kanka ne oldu bu JoJo paraya mi çöktü basalım canliyiHahdhah ismimi duydum
Sana cikmasada ben ibanini kendim.asindirir varÇekiliş parası sende mi canım kardeşim bana kesin çıkar peşin gönderir misin
Nerde la jojonn ellimkasini.alanlar hee 🥳😏😏😂Kanka ne oldu bu JoJo paraya mi çöktü basalım canliyi
O değilde bu jojo yatırımı olmayana çıkartıyo diyen aveller nerde ya 😃 yatırımı olanada olmayanada çıkmış gördüğümüz gibi çekilişi telegram rastgele yspıyor bunu anlasalar zaten öyle komik komik konuşmazlar😀Bu ne aq bi bize çıkmamış herhalde bugün
Kanka 170 k abone var uğraşılir mi öyle saçma biseyle nasıl tespit edicek akla mantığa sığmıyor öyle bir varsayımO değilde bu jojo yatırımı olmayana çıkartıyo diyen aveller nerde ya 😃 yatırımı olanada olmayan çıkmış gördüğümüz gibi çekilişi telegram rastgele yspıyor bunu anlasalar zaten öyle komik komik konuşmazlar😀
Jojobet adamdır diyebilirmiyiz dostO değilde bu jojo yatırımı olmayana çıkartıyo diyen aveller nerde ya 😃 yatırımı olanada olmayanada çıkmış gördüğümüz gibi çekilişi telegram rastgele yspıyor bunu anlasalar zaten öyle komik komik konuşmazlar😀
Arapça varsa yazayım.instagramını vereyım yaz yabancı dil gerekirse bana ulaş
steam varsa kul id at lobide konuşunArapça varsa yazayım.
E çok vardı vardı dost bi ara öyle diyenler illa görmüşsündür😀Kanka 170 k abone var uğraşılir mi öyle saçma biseyle nasıl tespit edicek akla mantığa sığmıyor öyle bir varsayım
Steam, şeytan icadı haram kullanmıyorum dost teşekkürlersteam varsa kul id at lobide konuşun
bas gelir kefil benımIy gol olmaz girilirmi arkadaslar Ekli dosyayı görüntüle 878323
Bastim dost makina diyosa bi bildigi vardirbas gelir kefil benım
Ben derim hepsi bıraktı çekilişi jojo hala her hafta yapıyor bir kere bana çıktı iki kere de arkadaşlara çıktı yardımcı oldum hepsini ödediler gık demedenJojobet adamdır diyebilirmiyiz dost
makina123 bir dünya markası mıdır?Steam, şeytan icadı haram kullanmıyorum dost teşekkürler
Ben jojo da limitliyim sporda ondan dolayı yatırım yapamıyorum ama holiden sonra en sağlam 2.everyE çok vardı vardı dost bi ara öyle diyenler illa görmüşsündür😀
Site laliga bet mi kralIy gol olmaz girilirmi arkadaslar Ekli dosyayı görüntüle 878323
Aynen dost yuklu girdik la liganin sponsoru galibaSite laliga bet mi kral
40 olmuş imkansız goalAynen dost yuklu girdik la liganin sponsoru galiba
Makina456 şeklinde yeni sürümler çıktı. Makina123 eskide kaldı, para etmiyor artık.makina123 bir dünya markası mıdır?
Kesene bereket dost sayende kazandik40 olmuş imkansız goal