- 90
- 53
- 18
Benim yatırım var bana çıkmamış gene ne zaman çıkacak acaba
cıkmayacak hiçbir zamanBenim yatırım var bana çıkmamış gene ne zaman çıkacak acaba
Aga bende yatırım var yazayım sorın olsmz@Taiffa arkadasa bakar mısın bi sende yatırım vardı heralde Dm den konuşun doğruysa
Ara bulucu mu oldun dostBize gelen giden yok daha dost
Makina dost şu profil fotonu demir, çelik birsey koy bu ne hep pamuk koyuyorsun. Makina isminin hakkını ver.kardeş bişey sorucam. yaw bu forumda kaç tane kartal var benım bıldıgım 3-4 tane kartal var ve nickleri hepsinin bu şekilde kartal ve ardarda gelen sayılar. tüm hesaplar tek kisinin mi ben anlamadım bu kartallar kim aq
Hangi arkadaş@Taiffa arkadasa bakar mısın bi sende yatırım vardı heralde Dm den konuşun doğruysa
Benim kardeşimHangi arkadaş
ne yapalım be dost kurda kuşa yem olmasın dostların parası yeter kiAra bulucu mu oldun dost
Helal dost seninde şu insanlığınnne yapalım be dost kurda kuşa yem olmasın dostların parası yeter ki
Olalım bulmadıysan yatırım varHayırlı geceler arkadaşlar çalışıyordum foruma yeni girebildim jojo dan banada çekiliş mesajı gelmiş yatırımım yok yardımcı olucak bir dost varmı.
Dm açtım msj atBenim kardeşim
benim irlandalı manitayı mı koyalim yani ne bu arz talep 😾Makina dost şu profil fotonu demir, çelik birsey koy bu ne hep pamuk koyuyorsun. Makina isminin hakkını ver.
Diyo bu gece senle 5 e gideriz , dedim o na makina degiliz ama denerizbenim irlandalı manitayı mı koyalim yani ne bu arz talep 😾
Koy bakalım güzel bir şey de Arif Efendinin gözü gönlü açılsın biraz.benim irlandalı manitayı mı koyalim yani ne bu arz talep 😾
Yatak uyuyak.en iyisi 😂ne yapalım be dost kurda kuşa yem olmasın dostların parası yeter ki
instagramını vereyım yaz yabancı dil gerekirse bana ulaşKoy bakalım güzel bir şey de Arif Efendinin gözü gönlü açılsın biraz.
Çekiliş parası sende mi canım kardeşim bana kesin çıkar peşin gönderir misinYatak uyuyak.en iyisi 😂
Gelmedi daha eniste bana bise haber de gelmedi 🥳🥳Çekiliş parası sende mi canım kardeşim bana kesin çıkar peşin gönderir misin