Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet jojo Çekiliş Hakkında 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,324
26,170
113
Kanka blackjackde sporda kendimi hertürlü frenliyorum ama lanet slota gelince fren tutmıyor duramıyorum 50 60 k satın alımlar yapıyodum halende slotta duramıyorum o yüzden hesapta para tutmuyorum tek çare bunu buldum
Slotun Allah belasını versin zaten ben hiç oynamazdim son bir senedir bende kasa yuksek olunca hep giriyorum aq sonunda hüsran tabi

makina123

hide on bush
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,321
14,299
113
Hayırlı geceler arkadaşlar çalışıyordum foruma yeni girebildim jojo dan banada çekiliş mesajı gelmiş yatırımım yok yardımcı olucak bir dost varmı.
kardeş bişey sorucam. yaw bu forumda kaç tane kartal var benım bıldıgım 3-4 tane kartal var ve nickleri hepsinin bu şekilde kartal ve ardarda gelen sayılar. tüm hesaplar tek kisinin mi ben anlamadım bu kartallar kim aq

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,794
8,020
113
Hayırlı geceler arkadaşlar çalışıyordum foruma yeni girebildim jojo dan banada çekiliş mesajı gelmiş yatırımım yok yardımcı olucak bir dost varmı.
guvenilir bir yatirimi olan birisini bulmak lazim. ne kdr sanslisinz vallahi ya

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,395
95,763
113
@Taiffa arkadasa bakar mısın bi sende yatırım vardı heralde Dm den konuşun doğruysa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...