- 1,353
- 838
- 113
O nasil bi mantik dostum Allah askinaeline geçince atar sorun yok
O nasil bi mantik dostum Allah askinaeline geçince atar sorun yok
Ya dostum madem bilmiyosun niye yorum yapıyosun 😀😀 tarihe bak ordaki temmuzda çıkmıştı çektim bile 50 k öyle mesaj geliyor telegramdanSana abobelik çıkmıs reis para değil
Kanka ikisini aynı anda veriyorSana abobelik çıkmıs reis para değil
VerebiliyosunSenin yatırımın yoksa , başkasının kullanıcı adı verilebiliyormu
Hmm anladım reisKanka ikisini aynı anda veriyor
@Enişte dost sende şahit ol@yowadup123 dostla anlaştık arkadaşlar 35k kendisine atıcam 10k bana atıcak 5kda foruma dagıtıcaz bilginiz olsun
Anlaştınız mı hadi bakalım bekliyoruz dediğim şekil holigan aktarıp çeksen daha sağlıklı olur@yowadup123 dostla anlaştık arkadaşlar 35k kendisine atıcam 10k bana atıcak 5kda foruma dagıtıcaz bilginiz olsun
Kefil olduk sana daha ne istiyorsun@Enişte dost sende şahit ol![]()
Enistede sahitlik 5k dost o da tanidiga@Enişte dost sende şahit ol![]()
tamam dostAnlaştınız mı hadi bakalım bekliyoruz dediğim şekil holigan aktarıp çeksen daha sağlıklı olur
Yatırım yoksa unutdostlar bu ödülü nerden alacağız iletişime geçilecektir diyor şartı vesaire var mı bunun? dağıtım yapacağım
büyük pay enişteninEnistede sahitlik 5k dost o da tanidiga
cekılıs yapılmadan kısaca sen ödülü kazanmadan önce gün içi 1000tl yatırımın varsa tebrik ederim eğer yoksa istersen şimdi 10k at yine de o parayı eklemezler umarım vardır yatırımındostlar bu ödülü nerden alacağız iletişime geçilecektir diyor şartı vesaire var mı bunun? dağıtım yapacağım
Her türlü alır yatırımı olan biriyleYatırım yoksa unut
Hemen ekleniyor mu o ödüller @Tamita bilgili bu konudabüyük pay eniştenin
Telegram numarası uyuşması gerekiyor nasıl alcakHer türlü alır ystırımı olan biriyle
Helal olsun sana kendine pek bişey almamissin takdir ettim valla@yowadup123 dostla anlaştık arkadaşlar 35k kendisine atıcam 10k bana atıcak 5kda foruma dagıtıcaz bilginiz olsun
Eyvallah dost , sen yinede bi tur kirmiziya bas 50kyi 100k iyi para sende kazanbüyük pay eniştenin
Desteğe yazıyorsun enişte bakıyor yatırıma ve çevrime 1 saatte ekleniyor kontrolden sonraHemen ekleniyor mu o ödüller @Tamita bilgili bu konuda