- 3,260
- 2,151
- 113
Daha önce çekiliş çıkan oldu mu yatırımsız deneyen
Çıktı mi sanaDaha önce çekiliş çıkan oldu mu yatırımsız deneyen
MaalesefÇıktı mi sana
Çıktı anlamında mı maalesef çıkmadı anlamında mıMaalesef
Otomatik katılım diye biliyorumYatırım yoksa katılım şartını karşılamıyorsanız katılmayın beyler başkasının hakkını yakıyorsunız
La ne alaka katılma yok ki tg yi takip edenlerden seçiyorYatırım yoksa katılım şartını karşılamıyorsanız katılmayın beyler başkasının hakkını yakıyorsunız
Çıktı yatırım yokÇıktı anlamında mı maalesef çıkmadı anlamında mı![]()
Şimdi kabul ediyorsa atayım cevir cek geri atarsınÇıktı yatırım yok
Birine çıkmıştı burdan yatırımı yoktu benim yatırım vardı telegram desteğe benim kullanıcı adını vermişti eklemislerdiDaha önce çekiliş çıkan oldu mu yatırımsız deneyen
Katilmalik bi durum yok kral. Tum telegram uyelerini otomatik dahil ediyorYatırım yoksa katılım şartını karşılamıyorsanız katılmayın beyler başkasının hakkına giriyorsunuz
Yatırım yoksa vermezDaha önce çekiliş çıkan oldu mu yatırımsız deneyen
Harbi miBirine çıkmıştı burdan yatırımı yoktu benim yatırım vardı telegram desteğe benim kullanıcı adını vermişti eklemislerdi
Yatırımı olan birini bul onun kullanıcı adını ver yerler mi ki öyleÇıktı yatırım yok
Kanka yatırım var benimdeHarbi mi
He vallaha bi kaç saate eklemislerdi bana direkte çekim vermistimHarbi mi
Tam öyle olmuyor da biri yapmıştı burda sankiYatırımı olan birini bul onun kullanıcı adını ver yerler mi ki öyle
Denemekte fayda var kankaTam öyle olmuyor da biri yapmıştı burda sanki
Kral birini bul yatirinli telegramda yazan kişiye onun kullanıcı adını ver biriyle öyle yapmıştık burdaTam öyle olmuyor da biri yapmıştı burda sanki