- 7,235
- 1,588
- 113
Uzamazsa imkansızKefal çıkmamış candan umut kesilir mi
Uzamazsa imkansızKefal çıkmamış candan umut kesilir mi
Ulanbu adamı dinlersen paran boğazında kalsın he mi@johnkramer dost ' aldanıpta kupon miktarını yüksek tutma çevrim kadar oyna gelirse üstüne koyar kaâr cebe yakışır çek paranı
Dost bugün içtin mi ne var sende maç veriyorsun yatıyor o ayrı. Adam o maça zaten oynamıştı. Bonus aldı. Yükseltme kupon miktarını diyorsun. Tümbet konusunda 5000 üzeri basamıyor zaten. Geç geldiğin belli. Konuya vakıf olamadın bir türlü 😀@johnkramer dost ' aldanıpta kupon miktarını yüksek tutma çevrim kadar oyna gelirse üstüne koyar kaâr cebe yakışır çek paranı
Kaybetmeye hazırlıklı olsun fazla üzülmesin diyeKefal çıkmamış candan umut kesilir mi
Radar gibisin bobDost bugün içtin mi ne var sende maç veriyorsun yatıyor o ayrı. Adam o maça zaten oynamıştı. Bonus aldı. Yükseltme kupon miktarını diyorsun. Tümbet konusunda 5000 üzeri basamıyor zaten. Geç geldiğin belli. Konuya vakıf olamadın bir türlü 😀
Reis burda 3,4 kisiyiz en başından beri..Dost bugün içtin mi ne var sende maç veriyorsun yatıyor o ayrı. Adam o maça zaten oynamıştı. Bonus aldı. Yükseltme kupon miktarını diyorsun. Tümbet konusunda 5000 üzeri basamıyor zaten. Geç geldiğin belli. Konuya vakıf olamadın bir türlü 😀
@sinansrml63 senin yan çarın mı bu arkadaşKaybetmeye hazırlıklı olsun fazla üzülmesin diye![]()
Zibidi anlamiyor kapı önündeki it gibi yılışık kaldı kovun geri geliyorDost bugün içtin mi ne var sende maç veriyorsun yatıyor o ayrı. Adam o maça zaten oynamıştı. Bonus aldı. Yükseltme kupon miktarını diyorsun. Tümbet konusunda 5000 üzeri basamıyor zaten. Geç geldiğin belli. Konuya vakıf olamadın bir türlü 😀
Akşamdan beri 5-6 kişi var looReis burda 3,4 kisiyiz en başından beri..
Yok benim dostum siz zalim insanlar anlamazsiniz 😃@sinansrml63 senin yan çarın mı bu arkadaş
O beni ilgilendirmez işte. Ben ne listeciyim ne roll sahibi 🤣Reis burda 3,4 kisiyiz en başından beri..
Aynen,,Umarım çekiliş olmaz takipleyenler faydalanır
Sen daha yakışıklı duruyorsun sanki ahahaahahahYok benim dostum siz zalim insanlar anlamazsiniz 😃