Aynen,,kombin daha 1 kupon alamadı 1 i gelse diğeri gelmiyorr em eğe yazık oluyorr@johnkramer futboldan devam reis
Aynen,,kombin daha 1 kupon alamadı 1 i gelse diğeri gelmiyorr em eğe yazık oluyorr@johnkramer futboldan devam reis
Futbol iyiydiOlmadı bu tekli bir futbol bir basket iyi gidiyorduk
Hepimizde yok ki takip ediyokArkadaşlar , Sizler içinde ufakta olsa az çok demeyin . Kazanın Hepimize Bol Şans Bende bakiye yok sadece takip ediyorum
Bu ay nanayArkadaşlar , Sizler içinde ufakta olsa az çok demeyin . Kazanın Hepimize Bol Şans Bende bakiye yok sadece takip ediyorum
Bizde bakiye olsa bizde kendi kuponumuzu takip ederdik zaten aqArkadaşlar , Sizler içinde ufakta olsa az çok demeyin . Kazanın Hepimize Bol Şans Bende bakiye yok sadece takip ediyorum
Porto Riko Ligi'nde ki tüm maçlara ayrı ayrı üst oyna. Benim kara listemde bu Lig üst sevmediğim için. Herkeze vermem böyle maç 😅😅Şili ligine ilk yarı 2.5 üst alacaktım son anda vazgeçtim Şili 2.5 üst oldu umarm basket yakmaz
Valla durumlar çok terso Allah'tan İşe girdim. Hepimizin şansı bol olsun Kanka yoksa biliyonuzHepimizde yok ki takip ediyok
Tavsiye öneri sayfası miArkadaşlar , Sizler içinde ufakta olsa az çok demeyin . Kazanın Hepimize Bol Şans Bende bakiye yok sadece takip ediyorum
Eyvallah kay gelsin kralValla durumlar çok terso Allah'tan İşe girdim. Hepimizin şansı bol olsun Kanka yoksa biliyonuz
Alikemal yorumlarını kendine sakla ciğerim . BAKİYEN VARSA OYNA GEÇ ÇEKİMİNİ YAPKardeş maç onerebilir miyim demişsin ama onay gelmeden kupon atiyorsun üstüne tavsiye ediyorsun, gir ötede aç kendine konuyu
1.15 den 1.5 üste maç boyu beklemem ben . Seri yaparım 13 e 13 14 e 14 . Sadece takip et beni . Bana karşı birşeyler yazmaTavsiye öneri sayfası mi