- 43,290
- 12,046
- 113
Foruma 2 gun girmeyecem hesabima kisitlama gelmis şu an dokunamiyom 700 tl ye450 aldın ha
Sen parayı buldun bende yok
Foruma 2 gun girmeyecem hesabima kisitlama gelmis şu an dokunamiyom 700 tl ye450 aldın ha
Sen parayı buldun bende yok
Ne kısıtıForuma 2 gun girmeyecem hesabima kisitlama gelmis şu an dokunamiyom 700 tl ye
Ben yaptım kardeşim 1. Sayfadan itibaren ilk kupondan aşağı baktım yazan ilk 4 kişiyi etiketledim napsaydım sen söyle en hızlı olan 4 kişiyi etiketledim sinanıda kattı sınanda normalde alamıyorListecini görevi bakmaktır değil mi. Neyse ben cevabımı Aldım teşekkürler.
Siteye yatirima mukerrer baska sahis ibanina atarken şu an gercfklestiremiyoz hatasi gidip hepsini cekeyimNe kısıtı
Sen listeci misin?Ben yaptım kardeşim 1. Sayfadan itibaren ilk kupondan aşağı baktım yazan ilk 4 kişiyi etiketledim napsaydım sen söyle en hızlı olan 4 kişiyi etiketledim sinanıda kattı sınanda normalde alamıyor
Telegram sildin mi laForuma 2 gun girmeyecem hesabima kisitlama gelmis şu an dokunamiyom 700 tl ye
Bende diyorum ki sen listeci misin?Sonra baktım bizim aramızda takibi bırakan var mı diye yoktu yani hak yerini buldu normalde yine diyorum 4 kişiye dağıtsa sinanda alamıyor aldı.
Kimse girmeyince o topa ben girdim sonra bana hak verenler oldu vermeyenler oldu bak yine diyorum yazılan ilk 4 kişiden kuponu takip etmeyi bırakan varsa sen haklısınSen listeci misin?
Hani sen eğlenmeye giriyodun kardeş her roll de varsın toparlarsın sıkıntı etme boşver gmetini tanımam sinanı tanıyorum muhabbetimiz var eklemedim onu ne kıyağı ne torpili yapma para pul için yapma 2 dakkada hiç olacak para yani sende kumara atacaktın batacaktın bizde attık battık bu yaniBende diyorum ki sen listeci misin?
Kardeşim burada bir listeci varken senin kişi belirlemen olmaz bunu anlatıyorum sana. Listesinin işi bu değil mi?Kimse girmeyince o topa ben girdim sonra bana hak verenler oldu vermeyenler oldu bak yine diyorum yazılan ilk 4 kişiden kuponu takip etmeyi bırakan varsa sen haklısın
Bende sana diyorum ki kimse listeci olmak istemedi kiKardeşim burada bir listeci varken senin kişi belirlemen olmaz bunu anlatıyorum sana. Listesinin işi bu değil mi?
Vallahi görsem kimseyi etiketlemezdimKardeşim burada bir listeci varken senin kişi belirlemen olmaz bunu anlatıyorum sana. Listesinin işi bu değil mi?
Sana tanıyorsun torpil geçtin diyen mi var? Ben sana senin vazifen değil diyorum kişi etiketlemenHani sen eğlenmeye giriyodun kardeş her roll de varsın toparlarsın sıkıntı etme boşver gmetini tanımam sinanı tanıyorum muhabbetimiz var eklemedim onu ne kıyağı ne torpili yapma para pul için yapma 2 dakkada hiç olacak para yani sende kumara atacaktın batacaktın bizde attık battık bu yani
O zaman dagitimida sen yapsaydın. Ya benim ödül aldiginiza lafım yok olamazda. Sen denek istediğimi anlamıyorsun. Neyse geçen güzel olsunBende sana diyorum ki kimse listeci olmak istemedi ki
Tamamda kimin vazifesi onu söyle varmıydı adam sormuş takip eden 4 kişi diye mantıklı hak olan nedir adam senden önce gelmiş roll de yerini kapmış aynı senin gibi takip etmiş bak aranızda saniye farkı yok 6-7 dakika bi fark varSana tanıyorsun torpil geçtin diyen mi var? Ben sana senin vazifen değil diyorum kişi etiketlemen
Bol şanslar dilerimHerkese selam ,
Hedefe ulasirsak konu içinden arkadaşlara ulaşırım , başlıyoruz..