Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling johnkramer / Kasa 500 Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,145
1,220
113
Etiketsiz won yazdım inş sorun olmaz

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Olaya bak serbest olmasa yatıyordu 2 dakika 1 sayı çıktı atıştan

Parion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
230
54
28
Bu baskette böyle bi oyun tüyüyodu nerdeyse 😄

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
2 dk vardı 1 sayı kala geldi yazan arkadaşlar yazmayın şöyle rica ediyorum. Gelmeden geldi demeyin neredeyse patlıyordu
Aga benle ne alakası var işin anlıyorum totem yapıyorsun da harbiden şaka gibi olaydı. Neyse hepinize bol şans.

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,770
19,634
113
2 dk vardı 1 sayı kala geldi yazan arkadaşlar yazmayın şöyle rica ediyorum. Gelmeden geldi demeyin neredeyse patlıyordu
Onları sustaramazsın. En başta won yazmak için, ilk tebrik eden olmak için yazarlar. Ne geçecekse ellerine

johnkramer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,337
1,678
113
Aga benle ne alakası var işin anlıyorum totem yapıyorsun da harbiden şaka gibi olaydı. Neyse hepinize bol şans.
Senle ilgisi yok dostum. Genel söylüyorum nereden ne kuponlar yattı geçen günde 15 19 dan Yunanistan 23.5 üstü verdi tam 23 da kaldı. Senin veya benim soylemimle geliyor veya gitmiyor zaten sadece gerçekten gelene veya gidene kadar yazmayalim bunu diyorum

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Onları sustaramazsın. En başta won yazmak için, ilk tebrik eden olmak için yazarlar. Ne geçecekse ellerine
Ne alaka la ben yazdım ilk de ne alaka bu niyeti nerden çıkardın kafana göre niyet okuyorsun hacı. Ula 200 300 lira için yaptığın olaylara bak bütün gün milletin rolünü takip etmekten yorulmuyorsun da ben laf olsun diye katıldım ihtiyacım yok al senin olsun rol bol şans.

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Senle ilgisi yok dostum. Genel söylüyorum nereden ne kuponlar yattı geçen günde 15 19 dan Yunanistan 23.5 üstü verdi tam 23 da kaldı. Senin veya benim soylemimle geliyor veya gitmiyor zaten sadece gerçekten gelene veya gidene kadar yazmayalim bunu diyorum
Tamam reis hadi şansın bol olsun.

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,145
1,220
113
Ne alaka la ben yazdım ilk de ne alaka bu niyeti nerden çıkardın kafana göre niyet okuyorsun hacı. Ula 200 300 lira için yaptığın olaylara bak bütün gün milletin rolünü takip etmekten yorulmuyorsun da ben laf olsun diye katıldım ihtiyacım yok al senin olsun rol bol şans.
Tamam kirve senle alakası yok zaten sende bilmezdin 2.20 boş geçeceğini sabah sabah kırmayın birbirinizi

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,770
19,634
113
Bunu ben kendi rollingimde de istemem. Bunu yapanlar hep vardı. Rolling sahibinin sinirini bozar. Senin burada mesajın kadar benim roll konum var. 2-3 aydır durum olmadığı için ara ara roll takipliyoruz.. Ayrıca gece 2-3 saat bakarım boş boş konuşma. 3 konu açtın diye kendini bir şey sanma

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Tamam kirve senle alakası yok zaten sende bilmezdin 2.20 boş geçeceğini sabah sabah kırmayın birbirinizi
Sıkıntı yok da adamın dediğini görmüyon mu reis yok ilk tebrik etmek için yazmışım bilmem ne ne şirinlik yapıcam millete herkesi kendi gibi sanıyorlar. Tamam hacım hadi şansınız bol olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...