- 2,337
- 1,678
- 113
Bende genelde ilk yarı 1.5 üstü oynuyorum ondan bu halde parasizim ilk yarı 1.5 üstü bir türlü gelmiyorMerhaba dostlar ,
Bu lanet olası maça ilk yarı 1.5 üst girdim 40 bin TL kadar da para alacaktım son maçımdi ilk yarı gol atamayan takımlar ikinci yarı 45 -50 arası 5 dkda 4 gol attı gel de delirme..
Ekli dosyayı görüntüle 783861
Sıte zaten odemezdıMerhaba dostlar ,
Bu lanet olası maça ilk yarı 1.5 üst girdim 40 bin TL kadar da para alacaktım son maçımdi ilk yarı gol atamayan takımlar ikinci yarı 45 -50 arası 5 dkda 4 gol attı gel de delirme..
Gelip gelmemesini inan geçtim koca 45 dk gol atmayip ikinci yarı 5 dkda 4 gol atmayı nasıl becerdiler çok merak ediyorumBende genelde ilk yarı 1.5 üstü oynuyorum ondan bu halde parasizim ilk yarı 1.5 üstü bir türlü gelmiyor
Astekbet sağlam bir büro ama oradan oynamıyorumSıte zaten odemezdı
Bu işin harbiden boku ciktiMerhaba dostlar ,
Öyle maalesef 30 sn gol sevinci santra sürse zaten 2 dk öyle gider nasıl becerdiler çok merak ediyorumBu işin harbiden boku cikti
Hocam bu futbol zeplin gibi ne zaman ne olacağı belli olmuyor geçen gece bir maça üst oynadım gelse 8bin TL çekicem 4 ve 7 de 1.1 oldu öyle bittiGelip gelmemesini inan geçtim koca 45 dk gol atmayip ikinci yarı 5 dkda 4 gol atmayı nasıl becerdiler çok merak ediyorum
Hakikaten yuhMerhaba dostlar ,
Bu kadarı da abartı amabazen böyle oluyor sheffield u21 maçına 3.5 4.5 üst girdik 1-1 bitti uzatmalar başladı bak uzatmalarda en az 2 gol atarlar![]()
Saka gibi 5 I de atmislqrMerhaba dostlar ,
Diyorum ya 4 1 oldu yazana kadar 4 2 olduSaka gibi 5 I de atmislqr
Ne paralar dönüyor yurt dışında işte böyle maclarda biz de her şeyden habersiz oynuyoruz19 dakikada 6 gol oldu baslar baslamaz ikinciyari sikenin aga babasi maç