- 78,798
- 50,836
- 113
Kendi sahalarında oynuyorlar galiba, onu da kendileri düşünsün dost her şeyi biz garibanlar mı düşünelimPhoenix atacakta adamlara sahanın kötü tarafı denk gelmiş
Kendi sahalarında oynuyorlar galiba, onu da kendileri düşünsün dost her şeyi biz garibanlar mı düşünelimPhoenix atacakta adamlara sahanın kötü tarafı denk gelmiş
Yardım ederim sana bal tutan paragini yalar zaten kazanamıyoruz
anlamadım hacı ?Yardım ederim sana bal tutan paragini yalar zaten kazanamıyoruz
30dk açtım izledim daha yeni 37-39 aradı 3 pozisyon kaçtı karşı karşıya biri kaydı düşerek vurdu diğeri kalecimin üstüne vurdu eşşekler atmamak için cıkmışlar sahayaYazik oldu valla keske ard arda gelse 2 tane
Zemin çok kötü Phoenix atardı bı tane en kötü adamlar atak yapamiyor30dk açtım izledim daha yeni 37-39 aradı 3 pozisyon kaçtı karşı karşıya biri kaydı düşerek vurdu diğeri kalecimin üstüne vurdu eşşekler atmamak için cıkmışlar sahaya
Türkçe konuş ne diyonYardım ederim sana bal tutan paragini yalar zaten kazanamıyoruz
Bunlarin ataklari cok hizli oluyor ama beceriksizlerde bi o kadar. Saglık olsun yapacak bisey yok30dk açtım izledim daha yeni 37-39 aradı 3 pozisyon kaçtı karşı karşıya biri kaydı düşerek vurdu diğeri kalecimin üstüne vurdu eşşekler atmamak için cıkmışlar sahaya
sabah patates ekmişler sahayaZemin çok kötü Phoenix atardı bı tane en kötü adamlar atak yapamiyor