- 80,249
- 53,086
- 113
Bjk alir de bakalim takip ederiz puahababBjk maçı üst oranı yok evinde oranı yok süpriz lazım
Bjk alir de bakalim takip ederiz puahababBjk maçı üst oranı yok evinde oranı yok süpriz lazım
United kazanır ve 2.5 üst ?Bjk üst fb her sey olabilir
Fio yedi atti akPorto hoff maçı üst olur okan yapiştır
Maç başlamadan yatan kuponumu takip edek suvatımBjk alir de bakalim takip ederiz puahabab
Unitede guven olmaz fb yede olmaz alma o macaUnited kazanır ve 2.5 üst ?
Dogru 11 olsaydi ciddi bas derdim ama zorda degil bu haliyle bileMaç başlamadan yatan kuponumu takip edek suvatım
İşte kestiremiyorum ben ama oranları güzel maçın yani maç 0-0 da bitebilir öyle bi şey fenere alsam dk 1 gol yerUnitede guven olmaz fb yede olmaz alma o maca
Manu kalede onana var tekrar düşün 😄United kazanır ve 2.5 üst ?
Ya kalede kaleci yok bide as çıkmaz o yüzden bide deplasman olduğu içinDogru 11 olsaydi ciddi bas derdim ama zorda degil bu haliyle bile
Altay taktik vermiştir 😀Manu kalede onana var tekrar düşün 😄
2-3 dimi takip etmiyorumFio yedi atti ak
Alma la bir sürü mac var o maca bir korner alinir benceİşte kestiremiyorum ben ama oranları güzel maçın yani maç 0-0 da bitebilir öyle bi şey fenere alsam dk 1 gol yer
Aynen2-3 dimi takip etmiyorum
Sicilya mafyasından aldık maçı
Zaha yedek asddaBjk alir de bakalim takip ederiz puahabab
Ben bi maçlara kadrolara bakım ona göre 2li alırımAlma la bir sürü mac var o maca bir korner alinir bence
Portoyada 2/1 yazmışız potansiyelli maç 😄
Hadi bakimPortoyada 2/1 yazmışız potansiyelli maç 😄
Bjk üst ve korner gibi bisey varsa alinabilir bakBen bi maçlara kadrolara bakım ona göre 2li alırım