Allah çarşını pazar eylesln@tekalali6767 @Novasky ye paslıcam rol açarsa açarlar. Başka bişey gelmiyo elden hayırlı geceler
Allah çarşını pazar eylesln@tekalali6767 @Novasky ye paslıcam rol açarsa açarlar. Başka bişey gelmiyo elden hayırlı geceler
@tekalali6767 at benımkınıde parca parca yapmaya gerek yok Joe kazanırsak bu konudakı adamları goruruz@tekalali6767 @Novasky ye paslıcam rol açarsa açarlar. Başka bişey gelmiyo elden hayırlı geceler
Eskiden Tetris vardı bilirsin gardasim,,,lewel atliyacam diye sabahlardik,,şimdi 30 yıl geçti rol bulurmuyuz diye sabahliyoz...aklımda olsun..bu msj da radara takilsinLevel Kasman Lazım Dost
Tamam dost @tekalali6767 at sen kanka gelince atarım@tekalali6767 at benımkınıde parca parca yapmaya gerek yok Joe kazanırsak bu konudakı adamları goruruz
Hayırlı uykular gardaşim..sen yat dinlen,,,@tekalali6767 @Novasky ye paslıcam rol açarsa açarlar. Başka bişey gelmiyo elden hayırlı geceler
helal dost joistik cıktı devran degiştiEskiden Tetris vardı bilirsin gardasim,,,lewel atliyacam diye sabahlardik,,şimdi 30 yıl geçti rol bulurmuyuz diye sabahliyoz...aklımda olsun..bu msj da radara takilsin
helal dost joistik cıktı devran degişti![]()
@tekalali6767 at benımkınıde parca parca yapmaya gerek yok Joe kazanırsak bu konudakı adamları goruruz
Tamamdır kankaTamam dost @tekalali6767 at sen kanka gelince atarım
Zero Bolgeye Alıyorum Dost Ben herneyse sımdı @tekalali6767 5 k yapsında cekelım paramızı))
Kırmızıya bas gel gardasim,,,boş ver joistligin kolu bize girecek şimdi !))
Bı basketten gidiyor odaZero Bolgeye Alıyorum Dost Ben herneyse sımdı @tekalali6767 5 k yapsında cekelım paramızı
Bu gece uzun olacak heralde sefa sever 5 k yapmayıZero Bolgeye Alıyorum Dost Ben herneyse sımdı @tekalali6767 5 k yapsında cekelım paramızı
Beklentiyi büyütüyorsun novacım faizde param olsa çeker dağıtırdım roll yapmadan puhahahah 🤣🤣Zero Bolgeye Alıyorum Dost Ben herneyse sımdı @tekalali6767 5 k yapsında cekelım paramızı
5 k 5 dakkalım ıs Dost Butra 3 atmaya calısmasa hep 5 k cekerBeklentiyi büyütüyorsun novacım faizde param olsa çeker dağıtırdım roll yapmadan puhahahah 🤣🤣
Yaparız birlikte dost sıkıntı depil5 k 5 dakkalım ıs Dost Butra 3 atmaya calısmasa hep 5 k ceker![]()
bana 2,5 k lazım dost benım payım bolunmesın diye 5 k dedik puahaha @butraguenoYaparız birlikte dost sıkıntı depil![]()
2.5 güzel 💸💸bana 2,5 k lazım dost benım payım bolunmesın diye 5 k dedik puahaha @butragueno
Abi dur pavyona gidicez bu gece xdEline teli almış oranlara bakıyor,,bukez başaracak galiba ddD
Ekli dosyayı görüntüle 714756
Aliefe Yasın Kac Dostum2.5 güzel 💸💸