Tebrikler babacim güle güle harca bu gece bitirme en azından
Tebrikler babacim güle güle harca bu gece bitirme en azından
Kanka 7 de uyancsm iş var yatarom ztn o para yarın sabah tek maçta giderTebrikler babacim güle güle harca bu gece bitirme en azından
PSV sana prim. VermeliSayemde psv galibiyet liverpool mağlubiyet aldı
Dm yanmadi hala dost etiket mi yapmamiz lazim ahahahaKanka 7 de uyancsm iş var yatarom ztn o para yarın sabah tek maçta gider
Sabah dedik Liv salacak garantiledi diye bizle dalga geçtilerSayemde psv galibiyet liverpool mağlubiyet aldı
yarın gsye bas dost ülke puanı için sana ihitiyscımız varSayemde psv galibiyet liverpool mağlubiyet aldı
Yat uyu cigara paralarını geri kaptırma kan emicilere...Kanka 7 de uyancsm iş var yatarom ztn o para yarın sabah tek maçta gider
Ben sky dan baktım kadroda gençler olcak dedi orda anladım ztn live hocası hollandalı salar tabiSabah dedik Liv salacak garantiledi diye bizle dalga geçtiler
Yok 2 kişi dm leriz rol yaparlar zaten kazandımız bişe yok darılmasın kimseYat uyu cigara paralarını geri kaptırma kan emicilere...
Ulasdigin kişiye söyle roll açsın bari de takipleyelim bu gece bitmez böyle 😂Kanka 7 de uyancsm iş var yatarom ztn o para yarın sabah tek maçta gider
Kuponu paylasmadan öncesinde takipteydik apiiDm yanmadi hala dost etiket mi yapmamiz lazim ahahaha
Işık yandikdan sonra yat uyu dedim zatenYok 2 kişi dm leriz rol yaparlar zaten kazandımız bişe yok darılmasın kimse
Baş talibim apiYok 2 kişi dm leriz rol yaparlar zaten kazandımız bişe yok darılmasın kimse
Ağzın bal yesinUlasdigin kişiye söyle roll açsın bari de takipleyelim bu gece bitmez böyle 😂
Level Kasman Lazım DostBaş talibim api
Sıkınti yok ismimiz guvencemizdirLevel Kasman Lazım Dost
Dayı nerdesin hadi ağlamamak için zor tutuyorum kendimi @Novasky@tekalali6767 @Novasky ye paslıcam rol açarsa açarlar. Başka bişey gelmiyo elden hayırlı geceler