Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı JoeQuanqa | 2'Li Champi

Kupon Miktarı
150
Kupon Oranı
9.99

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,394
11,656
113
Normalde 1k vardı 1frebet aldım maçlar başlamadan önce dayanamadım baskette yedim frebette her maç geçerliymiş sadece avrupa sandım onada dedim kasa katlansın 2 maça bastım teki geldi belçıka ligi lommel 3.5 üst dedim 87 1-2 oldu gelse o 2.5k kasa olcaktı o para olsaydı şuan uçmuştuk sigara parasını attım enson siteye
Sen hep sigara parasını at bundan sonra :)

AliEfe

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
380
106
43
Normalde 1k vardı 1frebet aldım maçlar başlamadan önce dayanamadım baskette yedim frebette her maç geçerliymiş sadece avrupa sandım onada dedim kasa katlansın 2 maça bastım teki geldi belçıka ligi lommel 3.5 üst dedim 87 1-2 oldu gelse o 2.5k kasa olcaktı o para olsaydı şuan uçmuştuk sigara parasını attım enson siteye
Buna şükür apii ya buda olmasaydi

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,024
6,898
113
Harbi he buraya 2.5 alsan şampiyonduk, olsun dayı can sağlığı olsun hiç yoktan iyidir

Hamzaxaslan

EL PATRON
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,490
8,270
113
psv nın başında yılmaz vural olsa şimdi sahaya girmişti bitirsin diye