- 39,511
- 26,255
- 113
Tebrikler daim olsunÖğlen düşündüğüm maçlardı gelmesi halinde konu içinden bi kaç dost ulaşırız.
Tebrikler daim olsunÖğlen düşündüğüm maçlardı gelmesi halinde konu içinden bi kaç dost ulaşırız.
Bu kadro nasıl gol atamszGol yedi anasizlar mafolduk
Kazanması mı lazımGol yedi anasizlar mafolduk
Kazanması mı lazım
Kazanmasi lazımdı Mafodluk
Adi Liverpool daha 90+4 te Sunderland boş kaleye kaçırdı net pozisyonuKazanmasi lazımdı Mafodluk
Ben zaten orda bayıldım gol diye chisea olmasa gitmisti macAdi Liverpool daha 90+4 te Sunderland boş kaleye kaçırdı net pozisyonu
Kardeşimizi tebrik ettik mi bob maaşı aldı alalı koyuyor cocuguTebrikler daim olsun
Hava topundan gol bulamamış, kornerden atmayan tek takım sürekli ortalarla gol denedi.Ben zaten orda bayıldım gol diye chisea olmasa gitmisti mac
Bizde sadece tebrik var . Herkese tebrik ama yüzümüze bakıp dönen yok 😅Kardeşimizi tebrik ettik mi bob maaşı aldı alalı koyuyor cocugu
Seni Koysak antrenor olarak almistin maçı knkiHava topundan gol bulamamış, kornerden atmayan tek takım sürekli ortalarla gol denedi.
Bir halt olmaz bunlardan geçmiş olsun
Yüzsüz gibi yazılcan be ağlamayana meme yok @JoeQuanqa bir şeye ihtiyacın olursa çekinme daim olsunBizde sadece tebrik var . Herkese tebrik ama yüzümüze bakıp dönen yok 😅
Yazılan tarafta olmayı tercih edelim erhanım 🤩Yüzsüz gibi yazılcan be ağlamayana meme yok @JoeQuanqa bir şeye ihtiyacın olursa çekinme daim olsun
Vejle macında iy 1.5 tan yattıydım bendeValla dost öğlenden beri aklımdaydı bayern oranı beni tatmşn etti şaşırttı vejle 1-0 bitti iy ondan yatıyordu oda mucize oldu