- 83,124
- 29,465
- 113
Sakın ol kazanıcaksınYok o kadar kafayı yemedim de bittim ben reco bittim
Sakın ol kazanıcaksınYok o kadar kafayı yemedim de bittim ben reco bittim
Kayıp bonusu filan da mi yokYok o kadar kafayı yemedim de bittim ben reco bittim
Neyse ol mmk. Sen bizim rızkımızı kumarda yersen bende böyle derim 🤣Yok o kadar kafayı yemedim de bittim ben reco bittim
Bu arkadaş çok inanmış ya birisi ona durumu anlatsın 🤣Kayıp bonusu filan da mi yok
İlk başta inanmadım da çok inandırıcı yazıyorBu arkadaş çok inanmış ya birisi ona durumu anlatsın 🤣
Umut hiç birisinin kuponunu oynarmi kendi bildiği varkenBu arkadaş çok inanmış ya birisi ona durumu anlatsın 🤣
Çünkü o bir İzmitli kanka ayıksssİlk başta inanmadım da çok inandırıcı yazıyor
Arkadas ajanstan oyuncu film falan çevirirseniz çağırın gelir 👌😂😂İlk başta inanmadım da çok inandırıcı yazıyor
Bizim filimlerin konuları çok enerji gerektiren konular. Acaba umut sever mi ki 🤣🤣Arkadas ajanstan oyuncu film falan çevirirseniz çağırın gelir 👌😂😂
Yemin ediyorum harden embid oynasaydi yenilirdi phidelfiaNeyse konu dağılmasına
Fark 10 oldu mal bu New york
Umut her türlü sever dost sivrisinegi bile 😂😂Bizim filimlerin konuları çok enerji gerektiren konular. Acaba umut sever mi ki 🤣🤣
Şu özelliği ile tam İzmitli toprağam benim ya. Kazandığına da çok sevindim aslında kuponunu gördüm. Kupon hakkında konuşmak için dm ye çağırdım ama çok yoğun herhalde halen birşey yazmadı 🥲🤷🏽♂️Umut her türlü sever dost sivrisinegi bile 😂😂
Bekle dost mutlaka yazarŞu özelliği ile tam İzmitli toprağam benim ya. Kazandığına da çok sevindim aslında kuponunu gördüm. Kupon hakkında konuşmak için dm ye çağırdım ama çok yoğun herhalde halen birşey yazmadı 🥲🤷🏽♂️
30-35 atar oPoole 9 katkı vermiş ilk per