- 1,189
- 267
- 83
Bol şanslar dostGoldenda curry thampson yokmuş. Maç erken kopmazsa poole atar gibi. Philide de harden embiid yok ama ne zaman şu takımda o yok bu yok desem o maçtan yatıyorum anasını satim.
Ekli dosyayı görüntüle 274603
bol şans hadi bakalımGoldenda curry thampson yokmuş. Maç erken kopmazsa poole atar gibi. Philide de harden embiid yok ama ne zaman şu takımda o yok bu yok desem o maçtan yatıyorum anasını satim.
Umarım gelir dostum cok zarardayım bugun bi gelse 20 k veriyor zarar anca cıkarAynı kupona 8 k atıldı bakalım bol sans
bol şans dost bı kupon vereyım cerezlık 500 atta takıp edelımAynı kupona 8 k atıldı bakalım bol sans
Ver kanka 1 k basayım sağlam olsunbol şans dost bı kupon vereyım cerezlık 500 atta takıp edelım
keser sapı gibi merak etmeVer kanka 1 k basayım sağlam olsun
Bol şanslar bence hardenin olmaması phidelfia için bir avantajGoldenda curry thampson yokmuş. Maç erken kopmazsa poole atar gibi. Philide de harden embiid yok ama ne zaman şu takımda o yok bu yok desem o maçtan yatıyorum anasını satim.
Harden philinin necibidirBol şanslar bence hardenin olmaması phidelfia için bir avantaj
KatlediyoHarden philinin necibidir
Maxey çok korkutuyor beni. Tek başına çıldırıp maç alıyoBol şanslar bence hardenin olmaması phidelfia için bir avantaj
Biz burdayız dost bunun olma ihtimali yokMaxey çok korkutuyor beni. Tek başına çıldırıp maç alıyo