geniş geniş gelir dost takıbe gerek yok10 sayı
geniş geniş gelir dost takıbe gerek yok10 sayı
sonradan begendım cekılısı bı kere bana cıktı dıye maho konulara yardırıyo adamlar sonradan begenıyo onlar alıyo dıye bu mahonun ayagını kaydırma zamanı geldı dostUlan icini biliyom icini ah be erdalım
Herkes poole oynamış ya atmayacak pijBu mactada atamazsa bıraksın oynamayı poole takımda adam yok
Ölüsü 30 olur bnceHerkes poole oynamış ya atmayacak pij
Umut kardesım gel hedıye sansımız varBeyler bu kuponu paylaştım görende beni eli rahat biri filan sanıcakiş bankası kredi 90 günü doldurdu yeniden protokol yapıldı cuma 7 bin yatırmam lazımdı ondan sonra 12 ay her ay 4 küsür ödeme var. Diğer 200 bin küsür borçtan bahsetmiyorum bile. İş bankası parası çıkarmaya çalışıyorum. Ama gelirse ufakta olsa 5 kişiye bir hediye gönderirim
Bekliyoruz kralBeyler bu kuponu paylaştım görende beni eli rahat biri filan sanıcakiş bankası kredi 90 günü doldurdu yeniden protokol yapıldı cuma 7 bin yatırmam lazımdı ondan sonra 12 ay her ay 4 küsür ödeme var. Diğer 200 bin küsür borçtan bahsetmiyorum bile. İş bankası parası çıkarmaya çalışıyorum. Ama gelirse ufakta olsa 5 kişiye bir hediye gönderirim
Bence 20 lerde kalacak inşallah gelir amaÖlüsü 30 olur bnce
Ölüsü 30 olur bnce
En az 30 dıyorum bakalımBence 20 lerde kalacak inşallah gelir ama
Zaten konu da 5 kişiyiz gelirse herkes ödül alır umarım da gelirBeyler bu kuponu paylaştım görende beni eli rahat biri filan sanıcakiş bankası kredi 90 günü doldurdu yeniden protokol yapıldı cuma 7 bin yatırmam lazımdı ondan sonra 12 ay her ay 4 küsür ödeme var. Diğer 200 bin küsür borçtan bahsetmiyorum bile. İş bankası parası çıkarmaya çalışıyorum. Ama gelirse ufakta olsa 5 kişiye bir hediye gönderirim
07 den zor cıkar reco daha once 07ler 100k koyup ıyı geceler deyıp gıttılerZevkle takıp edek cıgaramjzı alak 😂
Kartondur umarım paket kesmezZevkle takıp edek cıgaramjzı alak 😂
burda en rahatında 500k borc var kral senın kı yıne ıyıymısBeyler bu kuponu paylaştım görende beni eli rahat biri filan sanıcakiş bankası kredi 90 günü doldurdu yeniden protokol yapıldı cuma 7 bin yatırmam lazımdı ondan sonra 12 ay her ay 4 küsür ödeme var. Diğer 200 bin küsür borçtan bahsetmiyorum bile. İş bankası parası çıkarmaya çalışıyorum. Ama gelirse ufakta olsa 5 kişiye bir hediye gönderirim