- 1,852
- 1,047
- 113
saat 1 17de talep vermişim neyi kontrol ediyosun
Yuh bu ne ya sene olmuş 2025şaka mı beyler bu sıte
Ekli dosyayı görüntüle 846959
yok izin de verildi beklemede kaldı yani papelden gelmesi lazım artık herhalde papelde bakiyeleri yokYuh bu ne ya sene olmuş 2025
Bu ne saçmalıkmis ya hala öyle siteler varmış demekki
Bencede var bunda birseyBu arada senin gecenki çekimin 2:20 de gelmiş bunlar palavra yapiyor
Dediği gibi papelde para yoktur belkideBencede var bunda birsey
Bende son sigaramı içiyorum 😂forumun adını verdım öderler birazdan korkudançete bağlansanıza arkadaşlar hızlandırırlar kesin 2 3 kişi bağlanırsa www.etrobet86.com sigaram bitti 1 saattir petrole gidicem evden cıkamadım
ben onu iceli 1 saat 15 dk oldu ÇBende son sigaramı içiyorum 😂
Vallahi son sakladım bi tane onu yaktımben onu iceli 1 saat 15 dk oldu Ç![]()
Hemen bağlanıyorumforumun adını verdım öderler birazdan korkudançete bağlansanıza arkadaşlar hızlandırırlar kesin 2 3 kişi bağlanırsa www.etrobet86.com sigaram bitti 1 saattir petrole gidicem evden cıkamadım
Ne diyorlar başka yöntemle mi verin dediler
Ne diyelim dost kullanıcı adı nedirforumun adını verdım öderler birazdan korkudançete bağlansanıza arkadaşlar hızlandırırlar kesin 2 3 kişi bağlanırsa www.etrobet86.com sigaram bitti 1 saattir petrole gidicem evden cıkamadım
pendikliNe diyelim dost kullanıcı adı nedir
tekrar talep verdim havale ile şu an anında banka ama yenide hala bekliyoruz reisNe diyorlar başka yöntemle mi verin dediler
Gönderir büyük ihtimalle bekle az dahatekrar talep verdim havale ile şu an anında banka ama yenide hala bekliyoruz reis