- 42,459
- 41,417
- 113
Bas tacisin dostBende varım sorun yok ikiside güzel insanlar şansları bol olsun 😊😊
Bas tacisin dostBende varım sorun yok ikiside güzel insanlar şansları bol olsun 😊😊
Eyvallah reisim şansın bol olsunBende açarım rol beyler konuda almaayan dostlara başarılı olursak ulaşırım bende
Ben de papel yok yani o şekilde hiç uygulama yok IBAN atayimmi@tom4175 @TheNightMare siz de papel iletir misiniz arkadaşlar
Eyvallah dost kesene bereket zaten kazanç azdı@tom4175 @TheNightMare siz de papel iletir misiniz arkadaşlar
Bana atsın halledeyimBen de papel yok yani o şekilde hiç uygulama yok IBAN atayimmi
Olur reisim sağolasın 😊Bana atsın halledeyim
Olsun reis herkes kazansınEyvallah dost kesene bereket zaten kazanç azdıhelal olsun valla umarım dağıttığının on katını kazanirsin
Bu forumda kazandığını hepsini dağıtan bir ben vardım birde seni gördüm eyvallahOlsun reis herkes kazansın
Bana atsın halledeyim
cansın reis para kagıt parcası kalpler bır olsunBu forumda kazandığını hepsini dağıtan bir ben vardım birde seni gördüm eyvallah
Adamsin Ferhat abiBu forumda kazandığını hepsini dağıtan bir ben vardım birde seni gördüm eyvallah
Sende öylesin dost bakma bu aralar dipteyizAdamsin Ferhat abi
Sinan gör gör ananlar neler doğurmuş
Olur öyle şeyler abi hepimizin derdi oluyor ayni olmuyor her zamanSende öylesin dost bakma bu aralar dipteyiz![]()
Ben etorobet sandım etrobet yenimi bu siteCekım yenı hala
Ekli dosyayı görüntüle 846941
Daha önce çekmişsin ödüyor demekki bu site ilk degilCekım yenı hala
Ekli dosyayı görüntüle 846941
O tarihten beri her gün 00:00 da 250 atıp 250 alıyoeum bak konu actıgım güne nasip oldu bi cekim daha yapmakDaha önce çekmişsin ödüyor demekki bu site ilk degil