Zoruma giden fakir olarak ölüp cehenneme gitmekJennifer Lopez konser biletlerinden 2 milyar TL kazanmış.
Dolar olarak bile 45 milyon yapıyor
Biz ise burada kod kovaliyoruz
Dün de iPhone stokları bitmişti
Deli gibi para var elalemde
kardeş adamlarda bi enayi kitle var akıl alır gıbı degilJennifer Lopez konser biletlerinden 2 milyar TL kazanmış.
Kodveren Uğur sen misin
Yok knk hz.cübbeli ahmet hazretleri vaaz verdi biz zenginlerden 500 yıl önce cennete gireceğizZoruma giden fakir olarak ölüp cehenneme gitmek
Tam AKP'li ağızları avmler full millette para var bilmem ne bu ülkede 85milyon insan var sokakta mendil satmak zorunda kalan çocukları yaşlı insanları oğluna pantolon dahi alamadığı için intihar etmek zorunda kalanlari görmüyor ama gözleriniz işinize öyle geliyor çünkü.Bu ülkedeki insanlarda para var yani avmler full sadece gözleri ac. Dün pilot hosteslerin WhatsApp ifşalari ortaya çıktı. İş arkadaşını pozisyondan pozisyona sokuyorlar. Bu toplum doymaz artık her manada. O yüzden hep aç..
Konu sahibi AKPli zaten daha önce karşıt görüşlülere FETOcu, pkkli vs diyorduTam AKP'li ağızları avmler full millette para var bilmem ne bu ülkede 85milyon insan var sokakta mendil satmak zorunda kalan çocukları yaşlı insanları oğluna pantolon dahi alamadığı için intihar etmek zorunda kalanlari görmüyor ama gözleriniz işinize öyle geliyor çünkü.
Dostum festivalde çalışıyordum .. sırf fotoğraf çekilmek için 1 milyon veren yüzlerce kişi vardı.. tenezzül edip fotoğraf çekilmedi bile paralar iade edildi .. hesap et artık 😂Jennifer Lopez konser biletlerinden 2 milyar TL kazanmış.
O bı tane ropartaj vardı . Adam soruyor ekonomi nasıl? çok iyi diyor bak bu ceketi copden aldım 🤣Konu sahibi AKPli zaten daha önce karşıt görüşlülere FETOcu, pkkli vs diyordu
İntihar edenleri görmesine gerek yok kendisine baksa yeterli kendi de diyor kod kovalıyorum diye
Ama 2 ile 2’yi toplayıp ben neden bu haldeyim demiyor başkalarında para varsa her şey yolundadır diye kendini avutuyor![]()
Jennifer Lopez konser biletlerinden 2 milyar TL kazanmış.