http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Jennifer Lopez Yeni Kapı Konseri

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,016
2,409
113
Bu ülkedeki insanlarda para var yani avmler full sadece gözleri ac. Dün pilot hosteslerin WhatsApp ifşalari ortaya çıktı. İş arkadaşını pozisyondan pozisyona sokuyorlar. Bu toplum doymaz artık her manada. O yüzden hep aç..

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,678
568
113
40 milyon icra dosyası 10 milyon Suriyeli 15 milyon işsiz asgarî ücretten çok kira alamanya bizi kıskaniiiiiiiiiiir

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,328
3,119
113
Bahsettiğin kadına sırf onun kalçası olsun diye estetisyen cerrahlarına başvuran mevcut.

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,614
13,925
113
Bu ülkedeki insanlarda para var yani avmler full sadece gözleri ac. Dün pilot hosteslerin WhatsApp ifşalari ortaya çıktı. İş arkadaşını pozisyondan pozisyona sokuyorlar. Bu toplum doymaz artık her manada. O yüzden hep aç..
Tam AKP'li ağızları avmler full millette para var bilmem ne bu ülkede 85milyon insan var sokakta mendil satmak zorunda kalan çocukları yaşlı insanları oğluna pantolon dahi alamadığı için intihar etmek zorunda kalanlari görmüyor ama gözleriniz işinize öyle geliyor çünkü.

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,520
13,504
113
Tamam

yumlu

Ben Öldüysem Neden Akbabalık Peşindesiniz?
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,004
4,684
113
Tam AKP'li ağızları avmler full millette para var bilmem ne bu ülkede 85milyon insan var sokakta mendil satmak zorunda kalan çocukları yaşlı insanları oğluna pantolon dahi alamadığı için intihar etmek zorunda kalanlari görmüyor ama gözleriniz işinize öyle geliyor çünkü.
Konu sahibi AKPli zaten daha önce karşıt görüşlülere FETOcu, pkkli vs diyordu :D

İntihar edenleri görmesine gerek yok kendisine baksa yeterli kendi de diyor kod kovalıyorum diye

Ama 2 ile 2’yi toplayıp ben neden bu haldeyim demiyor başkalarında para varsa her şey yolundadır diye kendini avutuyor :D

yumlu

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,004
4,684
113
Gece gece tadım kaçtı klavyenden bok akıyor

Kod işlerini bırak sigortalı bir işe gir vatana bir faydan dokunsun

O çok sevdiğin sadık olduğun inancında gıybet büyük günah bunu bilerek hareket et

yumlu

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,004
4,684
113
Ayrıca miting değil onun adı KONSER ak yoldaşım benim

Dikkatlice incele

Muhammets10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,463
1,801
113
Jennifer Lopez konser biletlerinden 2 milyar TL kazanmış.
Dolar olarak bile 45 milyon yapıyor
Biz ise burada kod kovaliyoruz
Dün de iPhone stokları bitmişti
Deli gibi para var elalemde
Dostum festivalde çalışıyordum .. sırf fotoğraf çekilmek için 1 milyon veren yüzlerce kişi vardı.. tenezzül edip fotoğraf çekilmedi bile paralar iade edildi .. hesap et artık 😂

stalleno

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,874
1,189
113
Konu sahibi AKPli zaten daha önce karşıt görüşlülere FETOcu, pkkli vs diyordu :D

İntihar edenleri görmesine gerek yok kendisine baksa yeterli kendi de diyor kod kovalıyorum diye

Ama 2 ile 2’yi toplayıp ben neden bu haldeyim demiyor başkalarında para varsa her şey yolundadır diye kendini avutuyor :D
O bı tane ropartaj vardı . Adam soruyor ekonomi nasıl? çok iyi diyor bak bu ceketi copden aldım 🤣

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,372
29,009
113
Avmler dolu diye herkeste para olduğuna inanan arkadaş parasızlıktan intihar edenleri görünce niye herkesin aç olduğunu düşünmüyor acaba diyecem de ampul yanmış zaten içinde