- 2,783
- 1,532
- 113
90+5 de kalecinin golüyle 500 lük olduk gelmezse buda bırakıcam vallaKardeşim inşallah bu kez yeşillenir burası
Gördüm kanka vallahi şaka gibi.Kaleci atmış birde golü.Şans senden yana değildi o maçta umarım bu kuponda olucak90+5 de kalecinin golüyle 500 lük olduk gelmezse buda bırakıcam valla
getirtcez Ersinim baska ihtimal var mıKardeşim inşallah bu kez yeşillenir burası
Sen varsan başka ihtimal olamaz Erhanımgetirtcez Ersinim baska ihtimal var mı
Körler sağırlar birbirini ağırlar muho sen ben bu kupon sakata gider de Allah büyükSen varsan başka ihtimal olamaz Erhanım![]()
Harbiden ha en cenabet adamların topluluğu oldu buKörler sağırlar birbirini ağırlar muho sen ben bu kupon sakata gider de Allah büyük![]()
işler sakat kanka neyseki sigaram var stres yapmıyorumHarbiden ha en cenabet adamların topluluğu oldu buBayram gelsede şansında biraz sürseydi Muhammede bizle olacak işler değil Erhan
![]()
dün destekleyenleri görcem demiştiniz bayram bey bi cigara içseydik tebrikler bu aradaKulağım çınladı biri beni andı1 dk kar bırakıyorum buraya şansımla beraber bu kupon yeşillensin
Ekli dosyayı görüntüle 84775
Ahahahahahahahah ulan yavKulağım çınladı biri beni andı1 dk kar bırakıyorum buraya şansımla beraber bu kupon yeşillensin
knk küfredicem artık yeterKulağım çınladı biri beni andı1 dk kar bırakıyorum buraya şansımla beraber bu kupon yeşillensin
Para kazanmaktan yoruldumknk küfredicem artık yeter![]()
Olacak olacakdün destekleyenleri görcem demiştiniz bayram bey bi cigara içseydik tebrikler bu arada![]()