Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti JayJayOkocha / Yatarsa Fenerimden Yatalım

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
2.02

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,219
18,056
113
Yazık oldu Fener e
Sevilla zerre kadar şu turu haketmedi
Kaleci rahat 10 dk çaldı
Taç lar hep geç kullanıldı
9 dakika sadece maç durdu var a gitti oyuncu deisikligi sakatlık oldu gitti 9 dk verdi
En büyük kızgınlığım da kale arkasındaki mal taraftarlar adamlar istediği zateb oyunu soğutmak kendi kendimize ettik tam rüzgarı arkamıza almışken
Yemin ederim kupona zerre üzülmedim şu tur gitti ya ne diyim sıçayım 1000 tl sine para buluruz ama tur gitti

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,871
20,372
113
Yazık oldu Fener e
Sevilla zerre kadar şu turu haketmedi
Kaleci rahat 10 dk çaldı
Taç lar hep geç kullanıldı
9 dakika sadece maç durdu var a gitti oyuncu deisikligi sakatlık oldu gitti 9 dk verdi
En büyük kızgınlığım da kale arkasındaki mal taraftarlar adamlar istediği zateb oyunu soğutmak kendi kendimize ettik tam rüzgarı arkamıza almışken
Yemin ederim kupona zerre üzülmedim şu tur gitti ya ne diyim sıçayım 1000 tl sine para buluruz ama tur gitti
Teknik adamları anlayamıyorum. Neden 70 ten sonrayı bekliyorlar değişiklik için. Emre mor u ikinci yarı başında alsa çok farklı olabilirdi . O kale arkası tribünü de ellemek lazım. Çok yazık oldu

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,219
18,056
113
Teknik adamları anlayamıyorum. Neden 70 ten sonrayı bekliyorlar değişiklik için. Emre mor u ikinci yarı başında alsa çok farklı olabilirdi . O kale arkası tribünü de ellemek lazım. Çok yazık oldu
Ikinci yarıya osterwoldeyi çıkarıp sola ferdi sağa osayi alabilirdi Valenciayi oyunda tutup defanstan adam çıkarıp ileriye adam alsa iyiydi ama en çok kale arkası taraftara kızdım maçın içine ettiler
Ayrıca bu osterwoldeyi 7 milyona iyi kaziklamislar bize çok vurdumduymaz tatile gelmiş alioskiden daha kötü

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Arda gülere sezon başından beri süre vermeyip bu derece önemli bi maçta ilk 11 de başlatmış nasıl oynadı bilmiyorum izlemedim ostervolde midir nedir niye oynadı acaba fenerin ivme yakaladığı dönemde rossi arao büyük pay sahibiydi niye yedek acaba fenerli değilim ama bana saçma geldi bunlar bence hatalı tercihleri var misal ilk maçta 5 li defans tamamen yanlış orda Fenerbahçe gibi oynasa kötü dönemden geçen sevillayı yenebilir en kötü beraberlikle gelirdi buraya diye düşünüyorum

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,190
178,313
113
Sevilla 2 maçtır sahada yok
180 dakika da 10 dakika topla oynayıp 2 gol atıp turu geçti
yazık ettiler