- 16,221
- 18,057
- 113
bu maç 2.5 oynadım kanka yatmaz umarımKadro mükemmel Inşallah Tur bizim olur Ekli dosyayı görüntüle 316494
Bol şanslarKadro mükemmel Inşallah Tur bizim olur Ekli dosyayı görüntüle 316494
Bol şans kardo bugün kalpler FB ile ♥💛Kadro mükemmel Inşallah Tur bizim olur Ekli dosyayı görüntüle 316494
Aynen 2 aydır top oynamıyor Arao Zajc olabilirdi ama Arao da ayar ediyor artik beni ne şut çekiyor ne hücuma katkısı var insiyatif almıyor sadece defansı iyi diğer yandan Ismail enazindan hırslı kendini göstersin bakalım geri kalan kadro güzelBol şans kardo bugün kalpler FB ile ♥💛
Jesus denen adam da iyi kadro çıkarmış sonunda . İsmail Yüksek biraz tartışılır. 10 u aşkın maçtır neden oynatmıyon bu çocuğu da şimdi oynatıyon
Eyv DostBol şanslar
Eleştirdik ya kesin müthiş bir gol atacak İsmail 😀Bugün iyi oynasa da kötü oynasa da jesus eleştirilir 😀Aynen 2 aydır top oynamıyor Arao Zajc olabilirdi ama Arao da ayar ediyor artik beni ne şut çekiyor ne hücuma katkısı var insiyatif almıyor sadece defansı iyi diğer yandan Ismail enazindan hırslı kendini göstersin bakalım geri kalan kadro güzel
Umarım tur atlarız
Sağol dostum Gali olarak destek At Fenere bol penaltılar: ))))2/0 tokatlar gibi başarılar
Bol sanslarKadro mükemmel Inşallah Tur bizim olur Ekli dosyayı görüntüle 316494
Arda gol atcak içime doğuyorEleştirdik ya kesin müthiş bir gol atacak İsmail 😀Bugün iyi oynasa da kötü oynasa da jesus eleştirilir 😀
Bol şanslarKadro mükemmel Inşallah Tur bizim olur Ekli dosyayı görüntüle 316494
Eyv RıdvanBol şanslar
Hakkat bu maçta pen cikabilir ha niye beni zehirliyon durduk yere aliSağol dostum Gali olarak destek At Fenere bol penaltılar: ))))
Fener genelde çok penaltı alıyor olabilir cidden : )))Hakkat bu maçta pen cikabilir ha niye beni zehirliyon durduk yere ali
Tur fenerin, kupon senin olsun kardeşim bol şansKadro mükemmel Inşallah Tur bizim olur Ekli dosyayı görüntüle 316494
Ins recomBolsans dost sans fenerle olsun eleyın
Saol kardeşim insallahTur fenerin, kupon senin olsun kardeşim bol şans