- 22,539
- 11,664
- 113
@sinansrml63- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
@sinansrml63- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Güzel beklemeler bunlar kardoBetgit ayni altywpi hemen sonuclaniyor orda. Bu niyr bekliyors aw
Yattiklarimiz referansimizdir dost 😅@Calypso13 cidden
Güzel kupon çıkartıyor takip ettiğim kadarıyla bugunkü roll de güzel seçimler yaptı
Suat felsn güzel kuponlar çıkarabiliriz analizle
Şansa bala tutturuyor daha demin özelden ağlıyordu alt alsaydım keşke diye@Calypso13 cidden
Güzel kupon çıkartıyor takip ettiğim kadarıyla bugunkü roll de güzel seçimler yaptı
Cok konusma roll yap
Yok ben onu takip ediyorum güzel maçlar seçiyor o yüzden rollcü seçtim onuŞansa bala tutturuyor daha demin özelden ağlıyordu alt alsaydım keşke diye
Geceler sizin olsun dostum@Calypso13 cidden
Oo eniştecim hoşgeldin nerdeydinTebrikler alicim
Kesinlikle 🙏👏👏Yok ben onu takip ediyorum güzel maçlar seçiyor o yüzden rollcü seçtim onu
Bize winner adamlar lazım ferdi, 😆
Beni bu ara almayin la aman@Calypso13 cidden
O zaman yanlış adresdesin @butragueno abim var 3 günde 3 daire parası kazandırır sanaYok ben onu takip ediyorum güzel maçlar seçiyor o yüzden rollcü seçtim onu
Bize winner adamlar lazım ferdi, 😆
Basket de iyidir suatımO zaman yanlış adresdesin @butragueno abim var 3 günde 3 daire parası kazandırır sana
Hamamda kırklan gel senBeni bu ara almayin la aman