- 28,119
- 27,330
- 113
Benim 1 gole bile inancım yok dost sen kg olabilir diyorsun keske senin gibi pozitif düşünebilsem puahBakarsın kg olur erhanım Brezilya burası
Benim 1 gole bile inancım yok dost sen kg olabilir diyorsun keske senin gibi pozitif düşünebilsem puahBakarsın kg olur erhanım Brezilya burası
Aliye mahalle de optimist Ali derler haberin yok heralde adaşBenim 1 gole bile inancım yok dost sen kg olabilir diyorsun keske senin gibi pozitif düşünebilsem puah
Negatif olsak boynumuza ipi doladıydık erhanjmBenim 1 gole bile inancım yok dost sen kg olabilir diyorsun keske senin gibi pozitif düşünebilsem puah
Erhanım hgAliye mahalle de optimist Ali derler haberin yok heralde adaş
Erhanım hgAliye mahalle de optimist Ali derler haberin yok heralde adaş
Paralı adamları fazla rahatsız etmicen alicim her zaman lazım olur senin gibi dostlarErhanım hg
Bende diyorum birşey eksik
😄😄😄
Senin gibisi bulunmaz zaten erhanım varol her zaman baştacısınParalı adamları fazla rahatsız etmicen alicim her zaman lazım olur senin gibi dostlar
Bol şanslar.Hedefe ulaşırsak özelden ulaşacağım
1. Adım
Puento Alto 1.çeyrek Genel Toplam 38.5 üst
Stoperde Maicon var ben ona güveniyorum bir şekilde gol yedirir inşallah 😀Atında yolumuza bakam Coritiba
Bizim namı değer Doktor Alex De Souzanın Alex olduğu takım üzmez bizi
Sen haklıymışsın Coritiba üzmedi tebrikler 😀Goll Coritiba
Bu Coriye ne zaman oynasam geldi bazı takımların uğruna inanmaya başladımSen haklıymışsın Coritiba üzmedi tebrikler 😀
Dep saldırıcak m3xbur niye olmasın erhanjmWonn be simdi kg olsada bizde sevinsek puaha