- 15,861
- 4,535
- 113
Düşünmen yeter teşekkürler dostumGelirse rolcü @sinansrml63 3 adım yaparsın 3 kişi gönlünden geçene atarsın
Yalnız senden ricam biri
@Kashima olsun en başından beri burda çünkü hak yemeyelim
Düşünmen yeter teşekkürler dostumGelirse rolcü @sinansrml63 3 adım yaparsın 3 kişi gönlünden geçene atarsın
Yalnız senden ricam biri
Yoo sonra dekontu yollamıslar sıteye sıte demıs baska sıteye yatırıldı hersey dogruBenim bildigim dekontta sidede sorun olmus sonra fazlasiyla donmus herkese o kimsenin 2k 3k sina cokmez metinr yanlis anlatilmis kimse onun kadar dagitamaz zaten
Gormedin sadece vbetteki kasayi boldugunde 50k 80k basiyordu sonra 130k basti yine doymadi 🤣Biliyorum bende sanmıyorum ufak paralara tamah etmez o 100 k basıyordu aq
Para ne kadar para sen onu söyleYoo sonra dekontu yollamıslar sıteye sıte demıs baska sıteye yatırıldı hersey dogru
Oncesi ve sonrasi peki 2k 3k tekrar donmus yani oyle isi olmax ufak seylerleYoo sonra dekontu yollamıslar sıteye sıte demıs baska sıteye yatırıldı hersey dogru
Mıktarı onemlı degıl haraket onemljPara ne kadar para sen onu söyle
Biz reis 😇😇Gelirse rolcü @sinansrml63 3 adım yaparsın 3 kişi gönlünden geçene atarsın
Yalnız senden ricam biri
2k sadece sanirim 🤣Para ne kadar para sen onu söyle
Ulan sınan cıkarın var dıye adamın ısmının basına hz koycaksınOncesi ve sonrasi peki 2k 3k tekrar donmus yani oyle isi olmax ufak seylerle
Metin bı gecede 30 40 k foruma dağıtıyordu o çocukMıktarı onemlı degıl haraket onemlj
Ben yaptıgı olayı soledım cokta guvenmeyınMetin bı gecede 30 40 k foruma dağıtıyordu o çocuk
Basarirsam ilk kasimaya atarim sorun yokGelirse rolcü @sinansrml63 3 adım yaparsın 3 kişi gönlünden geçene atarsın
Yalnız senden ricam biri
Eyvallah knkBasarirsam ilk kasimaya atarim sorun yok
Lqn olum burdaki en iyi dagitimciya bile oylesine 8k 10k beren adam la neyi anlatiyon guvenmeyin de ne demekUlan sınan cıkarın var dıye adamın ısmının basına hz koycaksın