- 16,122
- 17,918
- 113
Kırdı sonunda 4 5
Ne bunun derdi kardeşim seninle listeye mi almadinSenin karnin toksa git faydali bir seyler yap ezik misin karni aç olan sanaldaki insanlara bulasiyon issiz
@JayJayOkocha huyunu biliyorum 😂Bu oyunu alırsa bu moralle servisi kirar
derdim yok takılıyorum sadece ama ezik oldugunu iyice belli etti bıraktım kendi halineNe bunun derdi kardeşim seninle listeye mi almadin
Yok reelde arkadasi yokmus parasi olmasima ragmen yapacak bir sey bulamamis buraya gelmis bizim paramiz yok diye burdayiz allah millete para vermis ama akil vermemis ah param olaydi ahhNe bunun derdi kardeşim seninle listeye mi almadin
Sen rolune bak knkSenin karnin toksa git faydali bir seyler yap ezik misin karni aç olan sanaldaki insanlara bulasiyon issiz
Sende yedin yani parasi olduğunuYok reelde arkadasi yokmus parasi olmasima ragmen yapacak bir sey bulamamis buraya gelmis bizim paramiz yok diye burdayiz allah millete para vermis ama akil vermemis ah param olaydi ahh
Eyvallah kanka yoksa bitmezler muptezellerSen rolune bak knk
Sal bos verSende yedin yani parasi olduğunu
Derdin yoksa adama niye aç ezik falan diyon aqderdim yok takılıyorum sadece ama ezik oldugunu iyice belli etti bıraktım kendi haline
Hasi bakalım 0 30@JayJayOkocha huyunu biliyorum 😂
Onuda severim senide severim sen rolüne bak knk sıkma canınıEyvallah kanka yoksa bitmezler muptezeller
EyvallahOnuda severim senide severim sen rolüne bak knk sıkma canını
0 40😀Hasi bakalım 0 30