- 13,232
- 8,546
- 113
Bol şans adaş şansın bol olsun 🧿🧿İlk maç Skyforce Basket 312.5 Alt Bol şans
Başarılı olursak yaparız birşeyler
Bol şans adaş şansın bol olsun 🧿🧿İlk maç Skyforce Basket 312.5 Alt Bol şans
Başarılı olursak yaparız birşeyler
Sen askere gidecekken sana dagıtım haricinde ekstradan da para verip adamlık yapan biri tabi sonra sen bunlarıda unuttuğun için senide unuttu anladin daha sorma kim oldugunu 👍Sinan'ın gizli sponsoru sen missin özelden söyledi bugün
A 40Al artık avantajı
Ben hayatta unutmam bana biri bişey yaparsa ki burda ki herkese fazlasıyla dönüşüm oldu söylediğin kişiyi biliyorum ama burda uzun zamandır hangi isimle devam ediyor bilmiyorum kullanıcı adını bilmediğim birine nasıl hal hatır sorabilirimSen askere gidecekken sana dagıtım haricinde ekstradan da para verip adamlık yapan biri tabi sonra sen bunlarıda unuttuğun için senide unuttu anladin daha sorma kim oldugunu 👍
Hay saplak atayım sponsoruna sankı kocan nasıl savunuyoSen askere gidecekken sana dagıtım haricinde ekstradan da para verip adamlık yapan biri tabi sonra sen bunlarıda unuttuğun için senide unuttu anladin daha sorma kim oldugunu 👍
PrtBen hayatta unutmam bana biri bişey yaparsa ki burda ki herkese fazlasıyla dönüşüm oldu söylediğin kişiyi biliyorum ama burda uzun zamandır hangi isimle devam ediyor bilmiyorum kullanıcı adını bilmediğim birine nasıl hal hatır sorabilirim
Hg adaşBol şans adaş şansın bol olsun 🧿🧿