http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling JayJayOkocha | Kasa 300 Hedef 4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,703
7,409
113
Alicim 3 paket sigara parasini katlaman umuduyla sana bol sans diliyorum

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,703
7,409
113
Sanada vefasız mamim
Alim saka bi yana sohbetini muhabbetini cok severim. Para alisverisimiz olmamıştır belki ama bonkör insanlariz en nihayetinde. Gizli sakli burda hic alakam olmayan kisilere defalarca guzellik yaptim. Ozel zaten kapalı. Onun ustune 3'er kez para istemiislikleri de oldu. Vermedim sovduler, olmadi , Tatli dille red ettim olsa yine gonderirdim.amma velakin ben cok zor zamanlar gecirdim kimseden 1 lira gormedim. Boyle bi talebim de olmadi @Başkan mesajlari kontrol edebilir. Bir allahin kulundan talebim dahi olmadı. Asıl konu su alicim, defalarca guzellik yaptigim insanlar bir kez donus yapmadi.

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,040
18,866
113
Alim saka bi yana sohbetini muhabbetini cok severim. Para alisverisimiz olmamıştır belki ama bonkör insanlariz en nihayetinde. Gizli sakli burda hic alakam olmayan kisilere defalarca guzellik yaptim. Ozel zaten kapalı. Onun ustune 3'er kez para istemiislikleri de oldu. Vermedim sovduler, olmadi , Tatli dille red ettim olsa yine gonderirdim.amma velakin ben cok zor zamanlar gecirdim kimseden 1 lira gormedim. Boyle bi talebim de olmadi @Başkan mesajlari kontrol edebilir. Bir allahin kulundan talebim dahi olmadı. Asıl konu su alicim, defalarca guzellik yaptigim insanlar bir kez donus yapmadi.
Adamına göre muamele yapsaydın mamim
Boş adamlara fazla değer verirsen öyle olur
Beni de hayal kırıklığına uğratan bırkaç kısı oldu ha jmrjmda mı değil herkes ektiğini biçer
Boşver kafaya takma mamim

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,703
7,409
113
Adamına göre muamele yapsaydın mamim
Boş adamlara fazla değer verirsen öyle olur
Beni de hayal kırıklığına uğratan bırkaç kısı oldu ha jmrjmda mı değil herkes ektiğini biçer
Boşver kafaya takma mamim
Para gelip gecici, karakter kalıcı olur alim. Bol sans

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...