- 16,131
- 17,929
- 113
Bol şans adaşSponsor @Erhan2121 kardeşime teşekkürler
Başarılı olursak @Beşiktaş ve 1 kişiye 250 atarızEkli dosyayı görüntüle 835669
Bol sans dost gelmez ama keşke sigara felan alsaydın kendine puahaSponsor @Erhan2121 kardeşime teşekkürler
Bol şanslarSponsor @Erhan2121 kardeşime teşekkürler
Pozitif ol ErhanımBol sans dost gelmez ama keşke sigara felan alsaydın kendine puaha
Sapol adaşım sanada geçmiş olsunBol şans adaş
Bugun aylar sonra kazandim çok mutluyum bunuda getirelim o zman senin için dostPozitif ol Erhanım
Galatasaray 3 - 0Bugun aylar sonra kazandim çok mutluyum bunuda getirelim o zman senin için dost
Bol şansSponsor @Erhan2121 kardeşime teşekkürler
Fedom hgBol şans
Ins @Beşiktaş gelir simdi kupon wonlar çok rahatGalatasaray 3 - 0
Karsruhe maçı 1 -1 bitsin
BolşanssSponsor @Erhan2121 kardeşime teşekkürler
Başarılı olursak @Beşiktaş ve 1 kişiye 250 şer atarızEkli dosyayı görüntüle 835669
Bilerek etiketledim onu uğurlu gelsin diyeIns @Beşiktaş gelir simdi kupon wonlar çok rahat
Tebrikler zengin dostBol sans dost gelmez ama keşke sigara felan alsaydın kendine puaha
Kacari yok mecbur gelecek başka şansımız yokBilerek etiketledim onu uğurlu gelsin diye
Bol şansSponsor @Erhan2121 kardeşime teşekkürler
Başarılı olursak @Beşiktaş ve 1 kişiye 250 şer atarızEkli dosyayı görüntüle 835669
Pisi pisine gtti ilk golü vermesi lazmdi ışık hızıyla iptal etti mqqSapol adaşım sanada geçmiş olsun
Rize nin iptal gol olmasa kupon iyiydi
Erken goller gelse de beklemesekKacari yok mecbur gelecek başka şansımız yok
Vlla çok kötü kaçırdın adaş üzüldüm kuponunaPisi pisine gtti ilk golü vermesi lazmdi ışık hızıyla iptal etti mqq
Hg HatunBol şans