- 1,325
- 264
- 83
Boş bonus
200 ü kullandırtmadı 10fsla 200 yaptım çektim hiç zannetmiyorum ödeyeceğini ama bakalım10 freespin alın ama kullanmayın. Deneme yatırımsiz ise 10 fs kullandığınızda son isleminiz etkinlik diyebilirler 🤣
Bu site dolandırıcı 200 var oynatmıyorFELÇLİ Babaannem bile aww sizden daha iyi site açar sizdende eski 77. Yılında sdkdjnshsb
Yok 10 yıl olmuş 😂😂Şarti yazmiyor promosyonlarda site 10dk önce mi acıldı![]()
Bizim niye haberimiz yok 10 yildan beriYok 10 yıl olmuş 😂😂
Konuyu kapat su sahtekar siteye iye kasmahttps://m.javedbet.com 200 deneme bonusu var bakın isterseniz hiçbir bilgim yok. İsteyen alsın istemeyen de almasın ve konuşmasın)
Gatesde kullandırıyorda keşke kullandirtmasa 🤣200 ü kullandırtmadı 10fsla 200 yaptım çektim hiç zannetmiyorum ödeyeceğini ama bakalım
540 tl Gates bonus da kazanci sildiSakin bulasmayin 1980 yaptim cekim verdim 2 gun sonra iptal etti sartlari sormak icin canli destegi yok 2. Kez cekim verdim komple bakiyeyi sildi
Benim 700 kusur sildi 20 TL bırakmışlar bonkör site birakmasa ne yapardik540 tl Gates bonus da kazanci sildi
BakiyeÇevirdim bakiye eklenmedi Gates oynadım 200tl spin satın aldım 455cikti eklenmedi bakiyeye