Güvenilir site burda yatırım sağlayabilirsiniz
Ekli dosyalar
-
308.8 KB Görüntüleme: 1,283
Yok kardeşim500 yatirimli
Yok olan neYok kardeşim
Yatırım şartı yok sadece sweet bonanza 1000 geçerliYok olan ne
Yatırım şartı yok sadece sweet bonanza 1000 geçerli
yanlis bilgi verme kufur yersinYatırım şartı yok sadece sweet bonanza 1000 geçerli
Arkadaşlar ne diyorsunuz güvenebilirmiyim yatırım yapayım mıGüvenilir site burda yatırım sağlayabilirsiniz
Yatır başka yerde oyna aga varsa paranArkadaşlar ne diyorsunuz güvenebilirmiyim yatırım yapayım mı
bu elemanın önerdiği yere yatırım yapma kanka bence kendi bile yatırım şartı olup olmadıgını bilmiyor güvenilir site diyor önermemArkadaşlar ne diyorsunuz güvenebilirmiyim yatırım yapayım mı
Param yok 500 TL tek var oda yatırsammı diye kararsız kaldımYatır başka yerde oyna aga varsa paran
Aga deneme bence yine karar senin farklı şekilde değerlendir elinde olanı benceParam yok 500 TL tek var oda yatırsammı diye kararsız kaldım
Eminmisinbu elemanın önerdiği yere yatırım yapma kanka bence kendi bile yatırım şartı olup olmadıgını bilmiyor güvenilir site diyor önermem
Aloo enginnnnn enerciiiiJasminbet enerji diye popüler olan malum kişilerin sitesi değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum
Ben yıllarca bu siteden oynadım. Yeni sistemde değil güvenilirArkadaşlar ne diyorsunuz güvenebilirmiyim yatırım yapayım mı
Aynen Dilan Polat'ın sitesiGüvenilir site burda yatırım sağlayabilirsiniz