- 4,431
- 2,458
- 113
Gelirse rolling yaparız
Ekli dosyalar
-
169.2 KB Görüntüleme: 23
Bonusla mi yaptin 🎃🎃🎃Gelirse rolling yaparız
Aynen knk gelirse rol yaparız kasa 140 olcakBonusla mi yaptin 🎃🎃🎃
140 demek istedin herhalde ne ara yüklediler 🎃Aynen knk gelirse rol yaparız kasa 140 olcak
Knk direk doldurdum 😂140 demek istedin herhalde ne ara yüklediler 🎃
Umarım bu sefer kardeşim iyi şanslar 😍Knk direk doldurdum 😂
Sağol kardeşim ama gene zora girdiUmarım bu sefer kardeşim iyi şanslar 😍
Ne zaman kolay oldukiSağol kardeşim ama gene zora girdi
Bugün hiç kazanamadıkNe zaman kolay olduki
Fark ettim güzel oranlar yakalıyorsun da şansın kesmiyor şu sıralarBugün hiç kazanamadık
Seatle üst olsaydı kupon gelirdiFark ettim güzel oranlar yakalıyorsun da şansın kesmiyor şu sıralar
85 de ev bir tane atar diye düşünüyorum major ligi çok para kazandırdı bana 90’larda üst olduğunu bilirim maçlarımın belli olmaz genedeSeatle üst olsaydı kupon gelirdi
Bende o şans yok😂85 de ev bir tane atar diye düşünüyorum major ligi çok para kazandırdı bana 90’larda üst olduğunu bilirim maçlarımın belli olmaz genede
O olabilir bak işte ama bu maç böyle bitmez bence en kötü 1’1 biter oda koyar yani 1 gol ☹Bende o şans yok😂
Bugün o bir goller yaktı hep beniO olabilir bak işte ama bu maç böyle bitmez bence en kötü 1’1 biter oda koyar yani 1 gol ☹
İnan şunu fark ettim şans 1 kere gülüyor bir gün sadece o gün kaldırdın kaldırdın parayı yoksa o aldığın para 2 günde tekrar geldigi yere iade oluyorBugün o bir goller yaktı hep beni
Çok doğruİnan şunu fark ettim şans 1 kere gülüyor bir gün sadece o gün kaldırdın kaldırdın parayı yoksa o aldığın para 2 günde tekrar geldigi yere iade oluyor
2.0 oldu öyle biter 😂İnan şunu fark ettim şans 1 kere gülüyor bir gün sadece o gün kaldırdın kaldırdın parayı yoksa o aldığın para 2 günde tekrar geldigi yere iade oluyor
Bol sansGelirse rolling yaparız