- 28,119
- 27,330
- 113
Eyw baskanimsırayla üstad yavaş yavaş herkes yapacak![]()
Eyw baskanimsırayla üstad yavaş yavaş herkes yapacak![]()
Bol şansın olsun inşallah dostum@Başkan sevgiler saygılarEkli dosyayı görüntüle 816604
Tm ev 9 kişiyse alborg affetmez atar birazdanDep atması lazım
Başkan 7 yıllık üyeyim bi kere roll yaptirmadin.. buranın ilk sponsor sitesini söylersem yaptırır misin😀sırayla üstad yavaş yavaş herkes yapacak![]()
arada geceleri 4-5 kişiye açtırız üstad sıra sanada gelecektir dünden beri yapıyoruz zatenBaşkan 7 yıllık üyeyim bi kere roll yaptirmadin.. buranın ilk sponsor sitesini söylersem yaptırır misin😀
Back2bets timsah logolu betco sitesi idi ne günlerdi yaa😀arada geceleri 4-5 kişiye açtırız üstad sıra sanada gelecektir dünden beri yapıyoruz zaten![]()
Ben ironi yaptım baskanim millet ciddi ciddi istiyor puahaarada geceleri 4-5 kişiye açtırız üstad sıra sanada gelecektir dünden beri yapıyoruz zaten![]()
Bol şanslar dostum@Başkan sevgiler saygılarEkli dosyayı görüntüle 816604
ilk forum sponsoruyduBack2bets timsah logolu betco sitesi idi ne günlerdi yaa😀
Gece uyuyorum dost uyumadan bi roll iyi giderdi valla telefon faturası ödeyemedik hat kapanacakarada geceleri 4-5 kişiye açtırız üstad sıra sanada gelecektir dünden beri yapıyoruz zaten![]()
Biliyorum dost hatırlıyorum o günü ilk sponsorduilk forum sponsoruydu![]()
Abartma dost sende bi başkan dan talep etmediğimiz kalmış ti sendeGece uyuyorum dost uyumadan bi roll iyi giderdi valla telefon faturası ödeyemedik hat kapanacak