- 2,873
- 1,513
- 113
Geliyorum 5 dakikaForum ölmüş la rol acin canlansın biraz puaha
Geliyorum 5 dakikaForum ölmüş la rol acin canlansın biraz puaha
Gel 2 adımda lose olursun zaten puahaGeliyorum 5 dakika![]()
Seninde gecen güzel olsun bol şans şimdidenKötü kalpli insanlar olmadığı için tertemiz kazandık hem sohbet muhabbet ettik hemde kazanç elde ettik keyifli bir gece oldu![]()
Kazanamadk bugün forumu ihya edecektim son adimim naticional ilk yarı gol olacaktı 7 dk attı.oda nasip olmadiKanka sana roll devır ettım ya en son sıra sendeydı sankın😀
Çok teşekkür ederimSeninde gecen güzel olsun bol şans şimdiden
Lafonten den masallar puahKazanamadk bugün forumu ihya edecektim son adimim naticional ilk yarı gol olacaktı 7 dk attı.oda nasip olmadi
Ondan mı rolde 1 gol daha var diye on kera masalda gargamal gibiydin 😂😂😂L
Lafonten den masallar puah
Senin için rolüne katildik gol gelsin diye bir daha demem emin olOndan mı rolde 1 gol daha var diye on kera masalda gargamal gibiydin 😂😂😂
Sen abine lafontenden masallar diyip makara yaparsan bende senle makara yaparm bunu seninle konuşmuştuk erhancm 🥰😘Senin için rolüne katildik gol gelsin diye bir daha demem emin ol
Dost para kaybediyoruz burda bide gelip birbirimize gider yapmayalım lütfen zaten sinirimiz had seviyedeSen abine lafontenden masallar diyip makara yaparsan bende senle makara yaparm bunu seninle konuşmuştuk erhancm 🥰😘
Eyv pasaDost para kaybediyoruz burda bide gelip birbirimize gider yapmayalım lütfen zaten sinirimiz had seviyede
Konu Kilit. 🔐