- 82,865
- 29,438
- 113
Wnba var 4 te ona mı dalsa1 adım daha patlar bence bugün senin günün akarken doldur @JackWilshere10
Wnba var 4 te ona mı dalsa1 adım daha patlar bence bugün senin günün akarken doldur @JackWilshere10
Lan enişte 😂😂😂Baksan ne olur devamı gelmez bu takımın yapacağı bu işte mazallah final falan olsa adamlar hayatta bırakmazdı 15 tane atardı bu takıma
Kaç para bu beygir 😂😂😂😂Şans varken böyle işte şans yokken son 3dk 4 sayı bekliyorsun gelmiyor
Dün de mülayime çek dedik. Şansı varken devam etsinciler geldi patladık 🤣🤣1 adım daha patlar bence bugün senin günün akarken doldur @JackWilshere10
valla yaDün de mülayime çek dedik. Şansı varken devam etsinciler geldi patladık 🤣🤣
mülo her gün kazanıyor bugün bu dostun şans çok farklı bir şey elini nereye atsa akıyor maaşallah 🧿🧿🧿Dün de mülayime çek dedik. Şansı varken devam etsinciler geldi patladık 🤣🤣
Saplaa 😂😂mülo her gün kazanıyor bugün bu dostun şans çok farklı bir şey elini nereye atsa akıyor maaşallah 🧿🧿🧿
Oynuyasada basket olsun pleasemülo her gün kazanıyor bugün bu dostun şans çok farklı bir şey elini nereye atsa akıyor maaşallah 🧿🧿🧿