5 çocuk daha küçükler soba devrilmiş annesi hurda toplamaya çıkmış çocuklara oldu olan çok yazık 😓😓😓
Ekli dosyalar
-
350.5 KB Görüntüleme: 49
Aynen izledim çok üzüldüm Ya5 çocuk daha küçükler soba devrilmiş annesi hurda toplamaya çıkmış çocuklara oldu olan çok yazık 😓😓😓
4 çocuk küçük diğeri 5 yaşında5 kardeş yaşları mı o parantez içindeki
knk her sene 1 çocuk aralıksız nasıl oluyor bu4 çocuk küçük diğeri 5 yaşında
aralık bile yok ya valla bazı insanlarda akıl yok cidden biz birtaneye bakabilirmiyiz diye düşünürken insnların yaptığıBabası hapisteymis olan 5 tane günahsız meleğe oldu çok üzücü bir durum maalesef ülkede bilinçli anne baba elle sayılacak kadar az bu şartlar da 5 tane çocuk neden yaparsın ki mekanları cennet olsun
Valla kardeş adam kadına hiç rahat vermemiş horoz gibi üstünden inmemiş ve korunmamislar yani prezervatif pahalı diycem ama artık onu bile devlet bedava veriyor anasını satiyim ulan her sene 1 çocuk nedir be kardeş hadi diyelim ki çok coşkulu cinsel hayatınız var kendinize hakim olamiyosunuz hayat böyle güzel diyosunuz yaptınız 5 çocuk, iyide ulan bu devirde 5 çocuğa bakmak kolaymi fakirlik diz bozuyuymus zaten görünen o kadın hurda toplamaya gitmiş daha kendi karnını doyuramiyorsunb5 çocuk yapıyorsun allalhin kör cahili seni yaw hepsini geçtim en büyüğü 5 yaşında olan 5 çocuğu evde birakipta dışarı çıkmak nedir Allah'ın belası kadın o kadını asmak lazik akılsız mahlukat seni beynin hicmi çalışmıyor nasıl ya nasıl abi yalan bnce o kadın kimbilir ne bok yemeye gitmiştir hurda topliycakmis kaç saat gelmesinde o 5 yavrucak orda oldu Allah senin belanı versin diycemde vermiş zaten.gece gece dellendim 😡😡😡knk her sene 1 çocuk aralıksız nasıl oluyor bu