- 5,011
- 2,959
- 113
tnxbol şans![]()
tşk bklm ızmır bu kez ne olacakBol sans ahmet
6 da 5 gıdıyoruz bklm 3 acık kupon var suan saglam hava durumu tahmınlerı veren sıtelerı bulursan tutarBeyler bu hava durumu bahsi konusunda x bir forumda dadababa diye bir arkadaş var bir haftadır takip ediyorum bir tane firesi yok... Nasıl yapıyor anlamış değilim...
var bursa kupon cık konusu varBursa yokmu bursa tüyo verelim![]()
Valahi bilmiyorum kardeşim adam nereden takip ediyor yapıp ediyor garanti +-2 garanti de veriyor üstüne..6 da 5 gıdıyoruz bklm 3 acık kupon var suan saglam hava durumu tahmınlerı veren sıtelerı bulursan tutar
yok mu adamın twıtterı takıp edelımValahi bilmiyorum kardeşim adam nereden takip ediyor yapıp ediyor garanti +-2 garanti de veriyor üstüne..
yarın 6-18 arası baıhs bu bakalım 22 derece altı beklıyoruzahmet baktın mı hava durumuna![]()
Kardesim twitteri var mi yok mu bilmiyorum ben forumdan takip ediyorum , çoğu kupona yorum yapıyor adam 700 basmış diyelim ben olsam sunu oynardim rakam sunu geçmez diyor dediği gibide oluyor... Nasıl bu kadar sağlam tahmin yapıyor onu çokta anlamış değilim..yok mu adamın twıtterı takıp edelım
sıtelerden bakıyor ıste hava durumu sıtelerı var oradan sor twıtterını versın ekleyelım hangı sıtelerıtakıp edıyor ogrenelımKardesim twitteri var mi yok mu bilmiyorum ben forumdan takip ediyorum , çoğu kupona yorum yapıyor adam 700 basmış diyelim ben olsam sunu oynardim rakam sunu geçmez diyor dediği gibide oluyor... Nasıl bu kadar sağlam tahmin yapıyor onu çokta anlamış değilim..
teklıf beklıyorum@AHMET4102 Hava durumlarını sunmak için yakında Tv'lerde görürüz seni bu gidişle![]()
Tamam bir söyleyeyim verirse aktarım sana...sıtelerden bakıyor ıste hava durumu sıtelerı var oradan sor twıtterını versın ekleyelım hangı sıtelerıtakıp edıyor ogrenelım
pekıTamam bir söyleyeyim verirse aktarım sana...